Nå er det HELT utsolgt for cupfinalebilletter

Halv tre natt til onsdag var førstemann på plass i Jåttåvågen for å sikre seg en av det som var de aller siste billettene til cupfinalen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Onsdag morgen ble aller siste rest av billettene til cupfinalen mellom Viking og Haugesund solgt.

For å sikre deg billett måtte du møte opp personlig på SR-Bank Arena, og et par hundre restebilletter lå klare i skranken.

– Halv tre natt til onsdag var førstemann på plass og satt her i en strandstol og med blå kjeledress. Vi tok en prat med ham da vi kom på jobb i 08-tiden, så slapp vi ham inn rundt 09.30 så han fikk kjøpt billett, sier Eirik Bjørnø, leder for privatmarkedet i Viking. 

Totalt har Viking solgt 8550 billetter til cupfinalen. Etter en opptelling viste det seg at det var i underkant av 200 som ikke hadde hentet billettene sine, og det var disse som ble solgt på onsdag. 

Helt utsolgt

Rundt klokken 10.30 ble siste billett solgt – og nå er det helt utsolgt.

– Pågangen har vært helt ellevill og interessen har vært enorm. Da vi åpnet det ordinære billettsalget røyk alle billettene på syv minutter. Det er utrolig kult, sier Bjørnø. 

Han kan ikke huske sist det var så stort trøkk på bilettsalget.

– Jeg har aldri opplevd lignende, og jeg tror nok ikke det har skjedd siden cupfinalen i 2001. Det ble rift om billettene da Viking møtte Kongsvinger i fjor, men det er nok 18 år siden sist det var et like stort trykk som det har vært nå, sier Bjørnø.