Sport

– Møkklei treningskamper

Fredag ven­ter Øy­gar­den som før­s­te se­rie­mot­stan­der på Øs­ter Hus Arena for Sand­nes Ulf. Tre­ner Steffen Land­ro gle­der seg vir­ke­lig til al­vo­ret kom­mer i gang.

Følg RA Sporten på Facebook!

Et­ter tirsdagens tre­ning var Steffen Land­ro ty­de­lig på at se­rie­star­ten blir eks­tra gle­de­lig den­ne se­son­gen.

Det blir også hans før­s­te of­fi­si­el­le kamp som tre­ner for laget.

– Jeg har ald­ri gle­det meg så mye til en fot­ball­kamp. Nå gle­der jeg meg van­vit­tig til å åpne sho­wet på Øs­ter Hus Arena, sier Land­ro til RA.

LES OGSÅ: Bønder i byen

Møkk­lei

Sand­nes Ulf-tre­ne­ren vet at det vil bli an­ner­le­des når det skal de­les ut po­eng.

– Vi skal jage et­ter tre po­eng hver kamp. Øs­ter Hus Arena skal vi gjø­re fryk­tet. Det å bygge lag er en pro­sess, og nå må vi kom­me i gang. Jeg er møkk­lei av tre­nings­kam­per. I se­ri­en vil det bli en helt an­nen type fot­ball, slår Land­ro fast.

I man­ge av tre­nings­kam­pe­ne har hyp­pi­ge byt­ter vært be­nyt­tet. Tem­po­et har hel­ler ikke skremt man­ge.

For­ven­ter of­fen­sivt lag

– Hva for­ven­ter du fra laget ditt i se­rie­åp­nin­gen?

– Jeg for­ven­ter et of­fen­sivt lag. De gle­der seg til å spille. Sam­ti­dig vet vi at det er en tøff kamp. Jeg tror kam­pen kom­mer til å bli av­gjort på en­kelt­pre­sta­sjo­ner og di­sip­lin, sier Land­ro.

Han kom til Sand­nes et­ter å ha trent Nest-Sot­ra, som nå er blitt Øy­gar­den.

LES OGSÅ: Ulf-spillerne raser ned i vekt

Gladmelding om keeperen

Fort­satt er Jo­stein Ekeland, Ing­vald Hal­gun­set, Claes Kron­berg, Sander Ring­berg, Adrian Berntsen, Chris­ter Rep­pes­gård Hansen og Matteo Val­lot­to ute med ska­de, el­ler i opp­tre­ning. Ulf-tre­ne­ren had­de en glad­mel­ding til fan­sen ved­rø­ren­de mål­vakt Pål Vestly Hei­gre, som har slitt med en ho­de­ska­de si­den tre­nings­kam­pen mot Viking.

– Vi hå­per han blir klar til kam­pen på fredag, sier Sandnes Ulf-trener Steffen Land­ro.

LES OGSÅ: Norsk fotballs største kjøpmann

Mer fra Dagsavisen