Målet nådd for Berisha

Veton Berisha strålte da han kom inn og sikret poeng for Viking.

Da Viking møtte Sandefjord var Veton Berisha sentral i å sikre poenget. Han scoret begge Vikings mål i 2-2-kampen mot Sandefjord.

Før sesongen var målet 15 poeng i løpet av 2020-sesongen. Den milepælen nådde han mot Sandefjord, på tross av at han startet kampen på benken.

– Jeg hadde ikke trodd at begge målene skulle kommet i dag, jeg startet jo ikke, sier Berisha til Eurosport etter kampen.

Hvile

Viking-trener Bjarne Berntsen valgte å hvile flere spillere som har vært faste på laget den siste tiden. Det ga sjansen til flere spillere for å vise seg fram.

I kampens 58. minutt valgte treneren å bytte inn Veton Berisha, Yann-Erik de Lanlay og Fredrik Torsteinbø på stillingen 1-0 til Sandefjord. 15 minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen. Da ble scoringskontoen åpnet for Berisha.

Tre minutter etter den andre Sandefjord-scoringen sendte Berisha ballen i mål etter en pen pasning fra venstreback Rolf Daniel Vikstøl. Med 88 minutter spilt sendte Joe Bell spissen Berisha inn i 16-meteren med mye rom rundt seg. Den sjansen brukte Vikings toppscorer godt, og sendte sesongens 15. scoring forbi Sandefjords Jacob Storevik.

Etter kampen var Bjarne Berntsen skuffet over at det kun ble tre poeng.

– Det er klart vi er litt skuffet siden det ikke ble tre poeng. Vi kommer tilbake etter å ha ligget under 2-0 på bortebane, det er sterkt. Vi var nærmest, sier Berntsen til Eurosport.

Han følte også det var riktig med de offensive byttene som ble gjort.

– Det var rette tidspunktet å gjøre det på. Vi ser det er klasse på dem som kommer inn, som har spilt mest, sier Berntsen til TV-kanalen.

Straffe?

Fredrik Torsteinbø lobbet en ball som endte opp i armen på en Sandefjord-spiller. Etter kampen erkjente Berisha at det burde vært straffe til Viking i minuttene før hans utligning.

– Jeg ville kanskje dømt straffe på den, sier Berisha etter å ha sett TV-bildene.

Even Østensen forlot banen etter 24 minutter. Han fikk seg en smell da han headet ballen.