Sport

Ludvig Hoff returnerte og scoret for Oilers

Etter to måneder på sidelinjen med skade var Ludvig Hoff (24) tilbake for Oilers, og da med scoring mot Narvik i 7-1-seieren.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det ble umiddelbar scoringseffekt for Ludvig Hoff. Vingen har hatt god tid til å forberede seg til kamp, etter han ble skadet 22. oktober.

– Jeg har ventet i over åtte uker på dette. Det var gøy å spille kamp igjen. Kroppen føles bra, og jeg føler meg i kjempegod form. Jeg er klar for dobbeltkamp, sier Hoff til RA.

Før kampen ble han ertet i garderoben. Ti minutter før laget skulle på isen for å varme opp var Hoff klar i garderboen, i fullt utstyr. Så klar var han.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Rask omstilling

Allerede tirsdag kveld venter Narvik igjen. Kampen starter nøyaktig 24 timer etter mandagens kamp. Konseptet med kamp mot samme motstander to dager på rad er ikke ukjent for 24-åringen. Da han spilte i den amerikanske collegeligaen NCAA var det vanlig.

– Vi spilte som regel fredag og lørdag. Det kommer til å gå helt fint. Det skal ikke stå på formen vår i alle fall, forsikrer vingen om, før han fortsetter:

– Nå blir det en tur på sykkelen, tøye litt og ta et isbad. Så skal jeg hjem og sove, selv om det er vanskelig etter kamp.

Det var Oilers som var best i mandagens kamp, og det varte kampen ut.

– Vi hadde veldig god kontroll på kampen. Uten at vi skal være breiale så var vi det beste laget. Samtidig visste vi at det kommer en kamp tirsdag, så vi rullet på fire rekker. Alle var med og bidro, sier Hoff.

LES OGSÅ: 18-åringens første scoring

Kjemien 

Sammen med Brady Brassart har Ludvig Hoff vært god de to sesongene han har vært i DNB Arena.

– Vi er gode kompiser utenfor isen, og er gode sammen, sier vingen.

I rekken var Tommy Kristiansen med på høyrevingen. Det er noe Hoff trives med.

– Det er gøy å spille med ham. Vi vet hva vi får.

LES OGSÅ: Dobbelt Hoff-comeback

Kampfakta:

Oilers-Narvik 7–1 (0–0, 4–0, 3–1)

DNB Arena, 200 tilskuere

Mål: 1–0 Kristian Østby (Daniel Bøen Rokseth, Markus Søberg) (21.54), 2–0 Ludvig Hoff (Nicolai Bryhnisveen, Dennis Sveum) (26.29), 3–0 Markus Vikingstad (Chris Rumble, Bryhnisveen) (29.46), 4–0 André Bjelland Strandborg (Magnus Hoff, Simen Talge) (30.43), 5–0 Tommy Kristiansen (Dan Kissel, David Morley) (43.26), 6–0 Joey Martin (Morley, Rokseth) (48.43), 6–1 Petter Grønstad (58.40), 7–1 Markus Søberg (59.39)

Skudd: 61–15

Utvisninger: Oilers 2 x 2 min., Narvik 8 x 2 min.

Mer fra Dagsavisen