Viking

Løkberg måtte hjelpes av banen – dette sier han om skaden

Han skulle stanse en kontring på ulovlig vis, men endte med å hinke skadet ut av banen selv. Nå er det usikkert om Kristoffer Løkberg kan bidra mot Molde og FKH.

Følg RA Sporten på

Uhellet var ute med et kvarter igjen å spille.

– Odd hadde en kontringsmulighet. Jeg skulle prøve å stoppe overgangen med å lage et frispark. Jeg slang ut foten, men Odd-spilleren fikk kneet sitt rett i leggen min. Det var fryktelig vondt med en gang, og jeg har fremdeles vondt, sa Løkberg etter kampen.

Les også: Slik var Viking - Odd

Slagskade

Løkberg tror ikke det er en veldig alvorlig skade, og var optimistisk med tanke på neste kamp.

– Det er forhåpentligvis en slagskade som vi kan bli kvitt fortest mulig. Vi får se i morgen, og kjenne hvordan det er. Jeg skal klare å bite tennene sammen allerede til onsdagskampen.

LES OGSÅ KOMMENTAR: Hva er proffidretten verdt uten tilskuere?

Får det man fortjener

28-åringen legger ikke skjul på at laget har levert svakt de første syv kampene. Fasiten så langt er at Viking har fem poeng, og har allerede tapt fire kamper denne sesongen.

– Det er jo slik i fotball at man ofte får det man har fortjent. Det vi har levert av resultater så langt er trist lesning, men det er der vi er per dags dato. Vi kan ikke skylde på noen andre enn oss selv.

Vikings neste motstander er Molde. Det kan bli en svært viktig kamp for å få Viking-maskineriet til å rulle og gå igjen.

Fakta:
Viking – Odd 1-2 (0-1)
200 tilskuere.
Mål: 0-1 Tobias Lauritsen (17), 1-1 Viljar Vevatne (61), 1-2 Kasper Lunding (90).
Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.
Gult kort: Kasper Lunding, Odd.
Viking (4-3-3): Arild Østbø – Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl – Kristoffer Løkberg (Harald Tangen fra 78.), Joe Bell (Sondre Auklend fra 59.), Fredrik Torsteinbø – Ylldren Ibrahimaj, Veton Berisha (Tommy Høiland fra 72.), Zymer Bytyqi.
Odd (4-3-3): Sondre Rossbach – Espen Ruud, Steffen Hagen, Odin Bjørtuft, Birk Risa – Vebjørn Hoff, Filip Rønningen Jørgensen (Fredrik Nordkvelle fra 67.), Joshua Kitolano (Mushaga Bakenga fra 90.) – Markus André Kaasa (Kachi fra 60.), Tobias Lauritsen, Elbasan Rashani (Kasper Lunding fra 60.).

Mer fra Dagsavisen