Live: Stavanger Oilers-Narvik

Oilers tar imot Narvik til den første av to kamper i DNB Arena denne romjulen. Vi følger kampen direkte. Kampstart er mandag klokken 18.00.

Bilde 1 av 9

Oilers-Narvik 7-1

Tredje periode:

60. min.: Kampen er over. Oilers vinner den første romjulskampen mot Narvik. RA kommer tilbake med mer i løpet av kvelden. Allerede tirsdag er det ny kamp mellom lagene. Den kan også følges her hos RA.

60. min.: Mååål 7-1 Markus Søberg sendes alene med med Fröberg og er nådeløs! Lekent mottak etter en nydelig pasning fra Martin.

60. min.: Wetteland skyter. Fröberg redder.

59. min.: Mål 6-1 Petter Grønstad får pucken forbi Holm, og hindrer en smultring på Oilers-keeperen.

58. min.: Fjerderekken spiller utrolig bra.

57. min.: Søberg sender et flippass til Hurrød, men pucken går over køllebladet til Fredrikstad-gutten.

56. min.: Pen open ice-hit fra Brassart.

55. min.: Det er ikke ofte Oilers spiller seriekamper to dager på rad. Det hender i sesongoppkjøringen, men sjeldent i seriespill. Sannsynligvis har Todd Bjorkstrand en plan med hvordan spillerne disponeres. Narvik gjør det vesentlig oftere. De har lag på besøk i nord, da møtes de lørdag og søndag.

54. min.: Pappalardo er tilbake. Fem mot fem på isen.

53. min.: Det er veldig tydelig at toppspillerne skal hviles inn mot morgendagens kamp.

52. min.: Dette hører til sjeldenhetene. Oilers kjører et tredjeoppsett i overtall. Klavestad, Østby, Hoff, Hoff og Strandborg.

52. min.: Tre av Oilers' seks scoringer så langt har kommet i overtall.

52. min.: Narviks Pappalardo utvises igjen. To minutter for hekting.

51. min.: Overtall eller ikke. Oilers kjører over Narvik. Har spilt utrolig godt etter første periode.

50. min.: Narviks Fröberg redder straffen.

50. min.: Straffeslag. Brassart hindres på ulovlig vis i det han kommer alene med Fröberg.

49. min.: Mååål 6-0 Joey Martin står ved målet, og øker ledelsen for Oilers. Centeren har vært god i det siste. Assistert av Morley og Rokseth.

49. min.: Oilers holder trykket oppe.

48. min.: Pappalardo Gulbrandsen får to minutter for holding. Overtall for Oilers.

46. min.: Oilers ruller på fire rekker. Nå handler alt om å være forberedt til morgendagens kamp. Ingen skader, og hvile mellom kampene.

44. min.: Mååål 5-0 Tommy Kristiansen skyter og den går i mål. Stolpetreffet hørtes godt i DNB Arena. Nydelig scoring. Tar pucken og slottet og skyter i motsatt kryss. Alltid ledig i krysset.

43. min.: Utvisning til Narviks Johnsgård for holding. Overtall for Oilers.

42. min.: Narvik åpner perioden vesentlig bedre enn andre periode. Stormer i angrep og skyter på mål.

41. min.: Pucken er droppet. Tredje periode spilles nå.

Andre periode:

40. min.: Det er pause. Oilers leder 4-0 og leder skuddstatistikken 46-9. Overkjøring.

40. min.: Martin skyter, Fröberg redder. Er faktisk i tvil om det selv.

39. min.: Oilers dominerer kampen fullstendig. 44-9 i skudd så langt.

37. min.: Narvik kontrer, og Klavestad redder pucken på streken! Ikke helt unaturlig. Oilers-backen har en bror som er målvakt, faktisk for Haugesunds 1. divisjonslag.

37. min.: Bryhnisveen kommer til skudd, Fröberg blokkerer. Oilers får innpå rekken med Strandborg, Wetteland og Magnus Hoff. Talge står over et skift.

36. min.: Narvik er fullt lag igjen. Oilers fortsetter å kjøre kampen.

35. min.: Oilers spiller Narvik ut av hallen. Godt keeperspill er det eneste som holder Narvik unna stygge tall, foreløpig.

34. min.: Morley åpner overtallet med å legge pucken på målet, der står Kristiansen og prøver seg på returen.

34. min.: Narvik-spilleren Mäkinen får to minutter for krysstakling. Overtall for Oilers, selv om det har sett ut som overtall hele perioden.

32. min.: Oilers-spillerne står i kø for å score. Har fire store sjanser, burde scoret. Får ikke noe ut av det, men spiller rundt Narvik.

31. min.: Mååål 4-0 André Bjelland Strandborg scorer sitt første mål for Oilers! 18-åringen kriger pucken inn.

30. min.: Mååål 3-0 Markus Vikingstad forsetter der han slapp før jul. Spilles fri av Chris Rumble, og valser i mål med pucken. Herlig spiller som har vokst med nye oppgaver.

30. min.: Rokseth skyter, Kristiansen styrer den over målet.

29. min.: To minutter til Narvik. Nok en gang er det Salituro. Slashing.

27. min.: Mååål 2-0 Ludvig Hoff styrer inn et skudd fra Bryhnisveen og øker ledelsen. Scorer i comebacket etter et langt skadeavbrekk.

27. min.: Narvik skyter, Holm blokkerer. Har ikke fått skuddene fra de verste områdene så langt.

24. min.: Kristiansen serverer Rumble, som kommer i full fart mot mål. Blir skudd på direkten, men Fröberg står i veien.

22. min.: Mååål 1-0 Kristian Østby smeller til med et hardt skudd, og skyter Oilers i ledelsen! Søberg og Rokseth får assistene på den, men for et skudd!

22. min.: Oilers kjører en fin variant etter en dropp i offensiv sone. Ender med skudd fra Kissel.

21. min.: Narvik er fulltallige igjen.

21. min.: Andre periode er i gang. Oilers i overtall.

Første periode:

20. min.: Det er pause i DNB Arena. Oilers leder skuddstatistikken 15-6, og hadde fortjent en scoring i første periode.

20. min.: Første sjansen kommer nærmest på direkten. Kissel får pucken på mål, der står Martin for å styre den.

20. min.: Østby er tilbake på isen for Oilers, som skal spille overtall nå.

19. min.: Det bør være en fordel med fire mot fire for Oilers. Søberg får pucken på blålinjen, men klarer ikke å mestre mottaket. Offside.

19. min.: Narviks Dante Salituro tar en tominutter i offensiv sone for hekting. Fire mot fire i rundt 50 sekunder nå.

19. min.: Ludvig Hoff får pucken ut. Godt spill i boksen av Oilers.

18. min.: Kristian Østby får to mintutter i fryseboksen for holding.

17. min.: Oilers med stadig lengre angrep. Det nærmer seg en scoring her.

15. min.: Morley kommer gjennom! Har en Narvik-spiller på slep, og bommer på skuddet. Kissel og Vikingstad er med, følger opp angrepet.

14. min.: Den nykomponerte rekken med Ludvig Hoff, Brady Brassart og Tommy Kristiansen gjør et godt skift. Pucken havner i slottet, der kommer Hoff og skyter på backhand. Alle tre er mer enn villige til å gå i krigen.

13. min.: Vikingstad er tilbake, og Oilers er fullt lag.

12. min.: Oilers har grei kontroll i undertall.

11. min.: Vikingstad får to minutter for hekting. Undertall for Oilers.

9. min.: Oilers skaper mer sjanser i minuttet etter overtallet, enn i løpet av de to minuttene. Får noen pucker mot mål, men Narvik er kompakte.

8. min.: Narvik er fullt lag.

7. min.: Andreoppsettet får ikke til noe som helst i løpet av det første minuttet i overtall. Nå kommer førsteoppsettet.

6. min.: Salituro sender Østby i isen, og får to minutter. Overtall for Oilers.

6. min.: Det ser ut til at Oilers ruller på syv backer.

5. min.: Narvik får komme to mot én. Skyter, men Holm redder.

5. min.: Oilers bruker de sorte draktene i dag.

4. min.: Voldsomt trykk fra Oilers. Omsider får Fröberg blokkert pucken.

3. min.: Oilers er det førende laget så langt.

1. min.: Ludvig Hoff er på i det første skiftet. Har ikke spilt kamp siden 22. oktober.

1. min.: Pucken er droppet i DNB Arena. Den første av to romjulskamper er i gang.

Før kampen:

Oilers har virkelig vært gjennom en snuoperasjon etter den elendige serieåpningen. Etter kamppausen i november var laget på niendeplass, mens nå er det femteplass for Todd Bjorkstrands menn. Oilers har våknet, og framstår mer som det maskineriet alle spådde før seriestart.

Dan Kissel er lagets beste poengplukker. Amerikaneren har 28 poeng så langt denne sesongen. Bak ham er David Morley, som har 20 poeng. Markus Vikingstad har vært en del av førsterekken etter Rudolfs Balcers ble skadet. Nå står Stavanger-gutten med ni målpoeng, og har vært blant Oilers' aller heteste spillere på isen den siste tiden.

På skadefronten er det gode nyheter for Oilers-fansen. Ludvig Hoff er tilbake i første kamp mot Narvik. I tillegg er Simen Talge ferdig med karantenen han fikk da han slåss mot Lillehammers Stein Andre Økelsrud Hagen.

Da det ble klart at Chad Costello var ferdigspilt for sesongen ga styret klarsignal til sportsdirektør Pål Haukali Higson for å hente en erstatter. Det arbeidet er i gang.

Skadesituasjonen har også gitt mange unge spillere sjansen i Fjordkraft-ligaen. Blant debutantene denne høsten er Christian Wetteland og William Kuisma, som har utført sine oppgaver godt.

Narvik ligger på niendeplass, og hadde en overraskende seier mot serieleder Frisk Asker før jul.

Oilers stiller følgende rekker, med Henrik Holm i mål:

1. rekke: Kristian Østby, Daniel Bøen Rokseth-David Morley, Markus Vikingstad, Dan Kissel.

2. rekke: Dennis Sveum, Nicolai Bryhnisveen-Tommy Kristiansen, Brady Brassart, Ludvig Hoff.

3. rekke: Chris Rumble, Patrick Ulriksen-Markus Søberg, Joey Martin, Sander Hurrød.

4. rekke: Andreas Klavestad, Christian Wetteland (løper)-Magnus Hoff, André Bjelland Strandborg, Simen Talge.