Live: Stavanger Oilers-Grüner

Oilers tar imot Grüner til kamp i Fjordkraft-ligaen. Vi følger kampen direkte her.

Bilde 1 av 8

Stavanger Oilers-Grüner 3-0

Tredje periode:

60. min.: Sluttsignalet går i DNB Arena. Kampen er over. Oilers vinner 3-0. Skuddstatistikken ender 43-19.

59. min.: Grüner får ut pucken. PP2 kommer på for Oilers.

59. min.: Grüners desidert beste spiller, Björn Sunnqvist, får to minutter for tripping. Skal herme etter Meyer, som faller, og får en timinutter for det. Sendes i garderoben.

58. min.: Det går mot en kontrollert Oilers-seier.

58. min.: Det blir ikke mål ut av overtallet, og Nielsen er tilbake på isen.

57. min.: Det første oppsettet får ikke noe ut av overtallet. Nå skal Bryhnisveen, Vikingstad, Brassart, Søberg og Rumble prøve seg.

56. min.: Krysstakling mot Strandborg, og Nielsen må sette seg. Overtall for Oilers.

55. min.: Hurrød markerer seg nok en gang i egen sone. Stjeler en pasning fra Grüner, og Oilers får spilt seg opp.

54. min.: Bryhnisveen og Eliesen kommer på igjen.

53. min.: I spill fire mot fire mister Henrik Holm spaken. Velger å blokkere pucken. Da får han plukket den opp.

52. min.: Bryhnisveen tar en liten dans med Eliesen. Havner nederst og taper. Begge får to minutter for roughing. Hadde det skjedd med Tommy Kristiansen involvert?

52. min.: Grüner har kommet langt mer inn i kampen.

52. min.: Det er ikke en kamp med finesse, men Oilers gjør jobben som må til for å skaffe tre poeng.

50. min.: Morley tar seg inn foran mål, på nydelig vis. Skal skyte, men somler bort pucken.

49. min.: Det blåses for mål til Grüner, men dommerne skal se video. Annuleres for offside i målgården. Dagens andre annulering.

48. min.: Dommeren står i veien for Rokseth, som beveger seg med pucken. Det skaper en farlig sjanse for Grüner.

46. min.: Langt mer rytme i spillet for Oilers så langt i tredje periode. Fortsatt er det litt upresist, men mye bedre enn andre periode.

45. min.: Joey Martin spiller en god kamp. Vinner pucken i midtstonen og jobber framover. Ender med skudd.

44. min.: Aarstad kommer på isen like etter et skudd fra Martin, nå skal det spilles fem mot fem.

43. min.: Det vil seg ikke for Morley i dag. Spilles opp av Kissel, men får ikke pucken forbi Rinne.

42. min.: Aastad får to minutter for holding. Overtall for Oilers.

41. min.: Pucken er droppet. Oilers går rett i angrep.

Andre periode:

40. min.: Perioden er over. Skuddstatistikken endte 10-10, og Christian Wetteland sto for periodens eneste scoring. Det var hans første på A-lagsnivå.

40. min.: Han kommer seg omsider til benken.

40. min.: En Grüner-spiller blir liggende i offensiv sone. Spillet stanses.

38. min.: Mååål 3-0 Christian Wetteland med sin første Oilers-scoring!

37. min.: Søberg drar seg mot mål, men den vil ikke inn. Ingen scoringer så langt i andre periode.

36. min.: Strandborg presser Grüner-backen til å slå en icingpuck. Førsterekken kommer på isen til dekket bord.

35. min.: Rekken med Strandborg, Brassart og Kristiansen gjør en enormt sterk jobb med å holde pucken i offensiv sone. Grüner spiller seg ut, men de vinner den raskt tilbake.

34. min.: Det blir skapt noe hver gang Joey Martin er på isen i kveld.

33. min.: Meyer, Wetteland og Kuisma har mye energi.

32. min.: Oilers prøver på en ny kombinasjon med Kristiansen, Kissel og Vikingstad.

31. min.: Kissel kommer alene med Rinne, den går i stolpen!

31. min.: Begge lag er fulltallige.

30. min.: En Grüner-spiller snubler på vei ut av egen sone, Martin er raskt på og vinner pucken. Serverer Søberg, som skyter rett på Rinne.

29. min.: Samtidig får Holm to minutter for en involvering med pucken. Den sones av Strandborg, ingen overtall for Oilers. Det spilles fire mot fire. Klar fordel for Oilers.

29. min.: Overtall til Oilers! Holstad får to minutter for slashing.

28. min.: Oilers er fullt lag igjen.

28. min.: Martin skyter, etter Sveums iherdige innsats for å holde pucken i offensiv sone. Rinne blokkerer, men er redd for å ha sluppet den forbi streken.

27. min.: Rumble kommer tilbake, og kun Kristiansen er utvist for Oilers nå.

26. min.: Rett ut i fryseboksen igjen for Kristiansen. To minutter for hekting.

26. min.: Kristiansen kommer på, Oilers må virkelig jobbe for det nå.

25. min.: Chris Rumble drar på seg en tominutter for hekting i egen sone. Fem mot tre i 30 sekunder nå.

25. min.: Gjestene prøver å etablere seg, men Sveum får pucken ut.

24. min.: Grüner er fullt lag. Tommy Kristiansen får to minutter for slashing. Nå blir det undertall for Oilers.

23. min.: Oilers sliter med å komme til farlige sjanser. Grüner spiller enromt tett.

22. min.: Grüners Eliesen får to minutter for hekting. Overtall for Oilers.

21. min.: Tre store muligheter på kort tid! Dobbeltsjanse fra Vikingstad, så skyter Morley. Godt press fra starten.

21. min.: Da er pucken droppet.

Første periode:

20. min.: Det er pause i DNB Arena. Oilers leder 2-0. Skuddstatistikken endte 19-3. Det har vært gode takter, spesielt fra den nykomponerte rekken med Hurrød, Martin og Søberg.

19. min.: Oilers har styrt perioden, så langt.

18. min.: Mååål 2-0 Sander Hurrød jobber inn en retur etter skudd fra Søberg, og dobler ledelsen for Oilers.

17. min.: Oilers har spilt litt rotete de siste minuttene. Har ikke fått flyt i offensiv sone.

15. min.: Grüner står kompakt, satser på kontringer. Oilers leder skuddstatistikken 13-3.

13. min.: Kissel kommer til en mulighet for Oilers. Førsterekken skaper farligheter.

12. min.: Dennis Sveum er god i en to mot én-situasjon. Legger køllen pent mellom og hindrer en pasning foran Henrik Holm. Godt forsvarsarbeid fra Oilers-kapteinen.

11. min.: Grüner er fullt lag igjen.

11. min.: Dommerne ser på video, og scoringen blir annulert. Sannsynligvis offisde i målgården.

11. min.: Mååål 2-0 Daniel Bøen Rokseth kliner til fra blålinjen og dobler ledelsen for Oilers. Mye trafikk foran mål, og det blir vanskelig for Grüners keeper, Rinne.

10. min.: Grüner er kompakte og dekker skudd.

9. min.: Overtall til Oilers.

9. min.: Brassart har pucken bak eget mål, vrir enkelt av seg tre Grüner-spillere. Det skjer uten særlig risiko.

8. min.: Vikingstad får god tid til å skyte fra høyresiden. Skyter like utenfor krysset!

7. min.: Hurrød får med seg pucken inn i offensiv sone. Oilers får spilt litt rundt, ender med dropp.

6. min.: Grüner kommer til sin første sjanse. Holm har full kontroll.

5. min.: Vikingstad prøver seg på kjøkkenveien, men pucken går utenfor. Oilers beholder pucken i offensiv sone.

3. min.: Mååål 1-0 Joey Martin setter returen etter nok et skudd fra Bryhnisveen, og sender Oilers i ledelsen! Gir Oilers en drømmeåpning på kampen.

2. min.: Oilers-back Nicolai Bryhnisveen spilles opp på blålinjen etter dropp fra Martin. Skyter.

1. min.: Strålende åpning på kampen for førsterekken. Vikingstad tar med seg pucken inn i offensiv sone, går rundt målet og legger pucken til Kissel. Han sender videre til Morley, som skyter ut via en Grüner-kølle.

1. min.: Pucken er droppet. Kampen er i gang!

Før kampen:

Oilers jakter tre poeng etter å ha tapt de to siste kampene. På Hamar ble det et knepent tap i en jevn kamp mot Storhamar, mens det ble avgjort på straffeslag mot Lillehammer lørdag.

Det har vært en lang skadeliste i DNB Arena den siste tiden. Nå begynner det derimot å se langt bedre ut for Todd Bjorkstrands mannskap.

Grüner kommer til Stavanger med syv poeng på sine 15 første kamper i Fjordkraft-ligaen, og ligger dermed to poeng foran Narvik.

Simen Talge var i slåsskamp mot Lillehammer lørdag, og soner sin første av to kampers karantene.

Ludvig Hoff, Magnus Hoff, Jonas Wikstøl, Chad Costello, Rudolfs Balcers og Thomas Berg-Paulsen er ute med skader for Oilers. Ludvig Hoff har begynt med litt trening på isen igjen, men ennå ikke med laget. Andreas Klavestad spares også. Han er på vei til å trene seg opp igjen etter en skade i underkroppen.

Den lokale 18-åringen William Kuisma debuterer for Oilers i kampen. Han var på RAs talentliste i desember 2019.

Oilers stiller med følgende rekker foran Henrik Holm:

1. rekke: Kristian Østby, Daniel Bøen Rokseth-David Morley, Markus Vikingstad, Dan Kissel.

2. rekke: Nicolai Bryhnisveen, Dennis Sveum-Tommy Kristiansen, Brady Brassart, André Bjelland Strandborg.

3. rekke: Chris Rumble, Patrick Ulriksen-Markus Søberg, Joey Martin, Sander Hurrød.

4. rekke: Jeppe Meyer, Christian Wetteland, William Kuisma.