Live: Sandnes Ulf tar imot Stjørdals-Blink

Sandnes Ulf møter Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen. Vi følger kampen direkte fra Øster Hus Arena.

Bilde 1 av 5

Sandnes Ulf-Stjørdals-Blink 4-1

Andre omgang:

97. min.: Kampen er over. Sandnes Ulf vinner 4-1 mot Stjørdals-Blink, og sikrer tre poeng. Det fører Steffen Landros menn til kvalikplass. Kampen har hatt alt. Fem mål, fire av dem for de lyseblå. To skader hos Ulf, og to spillere som mister neste kamp med utestengelse.

96. min.: Mååål 4-1 Magnus Retsius Grødem punkterer kampen fullstendig! Tar seg forbi Blink-keeperen og setter sin fjortende scoring for sesongen.

95. min.: Det er ingen sjanse for Stjørdals-Blink å redusere. Ulf er for kompakte.

94. min.: Nå ligger Sandnes Ulf med en sekser bak. Poengene skal sikres på Øster Hus Arena.

94. min.: Mads Berg Sande går av, inn kommer Bogdanovic.

92. min.: Hadzic rydder unna et hjørnespark! Bogdanovic står klar.

90. min.: I kjent stil er Bogdanovic klar på benken til å komme inn og sikre seieren. Får beskjed av Landro om å vente.

89. min.: Spillet er i gang igjen.

89. min.: Ballen spilles ut på sidelinjen. Landu-Landu må ha en pust i bakken etter en smell i hodet.

88. min.: Seieren kan bety mye for de lyseblå. Med tre poeng er Ulf tilbake på kvalikplass.

87. min.: Sandnes Ulf har lagt seg lavt på banen nå. Kaller hjem alle utenom Eriksen, som løper på eventuelle kontringer.

84. min.: Et svakt utspark fra Falch fører til at Stjørdals-Blink bryter av og setter fart framover. De kommer ikke til en skikkelig avslutning, og det ender med ny femmeter.

82. min.: Sandnes Ulf er langt mer kompakte enn de var i oktober. Det gjør at de klarer stå greit mot det som kommer fra trønderne.

81. min.: Enormt press fra Stjørdals-Blink for ny redusering!

77. min.: Gult kort til Hadzic. Det betyr at også han må stå over mot Øygarden.

76. min.: Johansson skyter, men får den ikke inn i mål.

75. min.: Sande takles av Landås, som får gult kort. 17 meter, og Grødem finjusterer siktet.

74. min.: Etter hvilen har Stjørdals-Blink vært det førende laget. Sist lagene møttes ledet Sandnes Ulf 2-4, men trønderne snudde til 5-4. Vil historien gjenta seg?

70. min.: Mål 3-1 Lasse Brandsdal setter reduseringen for Stjørdals-Blink.

70. min.: Landu-Landu er involvert igjen, denne gangen foran eget mål. Header ballen til Falch, som etter litt klabb og babb holder den.

67. min.: Ulf bryter og kommer til en farlighet. Fint kombinasjonsspill fra Grødem og Johansson, svensken avslutter.

65. min.: Det blir skudd fra distanse for gjestenes Sander Kartum. Den går utenfor, og legger seg i en sølepytt bak målet til Aslak Falch.

62. min.: Lillebo kommer seg forbi, og kan enkelt score for Stjørdals-Blink. Så kommer baneforholdene inn og hjelper Sandnes Ulf!

60. min.: Landu-Landu scorer! Dommeren har blåst. Det blir ikke mål, etter Landu-Landu sto i offside etter et frispark. Aggressivt av Sandnes Ulf.

57. min.: Stjørdals-Blink bytter keeper.

55. min.: Stokke skyter, og Falch slår den ut til corner.

54. min.: Berger får gult kort, og blir utestengt mot Øygarden. Frispark til Blink fra 17 meter.

52. min.: Ulf kjører en kort variant, men Hadzic tvinges til å skyte med høyrefoten. Ulf får frispark. Situasjonen ender med hands mot hjemmelaget.

51. min.: Landu-Landu bruker muskler i feltet, og sikrer de lyseblå et hjørnespark.

49. min.: Johansson blir felt og får frispark. Ulf får ikke noe ut av det.

47. min.: To innlegg fra Blinks Stokke. Ender med utspark fra Ulfs Falch etter et bomskudd.

46. min.: Kent Håvard Eriksen sparker andre halvdel i gang. Jostein Ekeland har blitt tatt av, inn kommer Alexander Johansson.

Første omgang:

50. min.: Det er pause, Ulf leder 3-0.

49. min.: Den går til utspark for Falch.

48. min.: Hjørnespark til Blink, kan bli noe av det siste som skjer her.

45. min.: Fire minutter legges det til.

45. min.: Johannes Hummelvoll-Nunez kommer inn for Ulf.

44. min.: Sander Ringberg blir liggende etter en grisetakling. Må ha hjelp av medisinsk, som gir Landro beskjed om bytte. Han holder seg til ankelen, og skal av med båre. Det kan fort være en bruddskade for Ringberg.

43. min.: Daddys Boy skyter fra 20 meter, men den går utenfor målet til Aslak Falch.

42. min.: Chris Sleveland setter en sklitakling, og får gult kort.

41. min.: Magnus Retsius Grødem tar straffesparket selv, og bommer! Denne kampen har alt.

40. min.: Straffe  til Sandnes Ulf!

37. min.: Mååål 3-0 Chris Sleveland har kanpt nok spilt fem minutter av kampen. Drar til med venstrefoten, og sender den i mål via en Blink-spiller.

35. min.: Hjørnespark til Ulf, men Blink får den raskt ut av feltet.

34. min.: Eriksen er hjemme på corner mot. Der blokkerer han skudd før han setter fart framover.

32. min.: Der kommer Sleveland inn for Salte.

32. min.: Hadzic er sendt ned i forsvarstreeren.

31. min.: Tord Salte blir liggende på banen, og får hjelp av fysioen til Sandnes Ulf. Chris Sleveland ropes bort av Landro  for å komme inn.

29. min.: Blink overtar litt av initiativet, kommer til innlegg. Det plukker Aslak Falch fint ned.

26. min.: Innlegg mot Kent Håvard Eriksen, som blir dratt ned i 16-meteren. Dommeren vinker spillet videre.

24. min.: Tord Salte avbryter på Ulfs høyreside. Får ballen ut  til kast.

20. min.: Pasningene på Øster Hus Arena er høye, og lange. Det er ekstremt vanskelig å spille langs den våte matten.

16. min.: Mååål 2-0 Magnus Retsius Grødem lader kanonen (høyrefoten) fra rundt 20 meter, og dobler ledelsen for Sandnes Ulf!

12. min.: Kommer et farlig skudd, men nok en gang er Falch på ballen. Nå får de lyseblå satt i gang spillet igjen.

11. min.: Farlig frispark fra Blink, men Falch redder. Det blir hjørnespark.

10. min.: En litt for lav corner fra Hadzic, kontring mot Sandnes Ulf. Blink kommer ikke til skudd, da Sande følger spilleren helt til dødlinjen.

9. min.: Grødem tar frisparket, fra sin drømmedistanse. Går ut til corner via muren av Stjørdals-Blink-spillere.

8. min.: Frispark til Ulf fra 20 meter.

6. min.: Mååål 1-0 Jostein Ekeland sender Sandnes Ulf i ledelsen! Etter scoringen løper han til trenerne, og kjører en innøvd feiring med resten av laget.

5. min.: Stor sjanse for Ulf! Frispark fra Hadzic, som legges inn i 16-meteren, men Landu-Landu når ikke ballen.

3. min.: Kampen har åpnet med mange lange baller i luften. Det fungerer dårlig å trille ballen på et klissvått underlag.

1. min.: Kampen er i gang på det våte kunstgresset. I minuttene før kampstart er det flyttet store mengder vann ut av banen for å unngå de verste sølepyttene på Øster Hus Arena.

Før kampen:

Sandnes Ulf brøt ut av rekken med tap og uavgjort med å slå Sogndal 2-1 søndag. Seieren kom på overtid.

Et stort tap for de lyseblå er at André Sødlund forlot banen, kun 20 minutter etter han kom inn. Han pådro seg et tretthetsbrudd i foten, og er ferdigspilt for sesongen.

Stjørdals-Blink har vært motstander én gang for Sandnes Ulf. Det var i september. Kampen endte 5-4 til trønderne.

I deres forrige kamp endte det med poengdeling mot bunnlaget Øygarden.

Sandnes Ulf (3-5-2): Aslak Falch-Tord Salte, Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen-Christian Landu-Landu, Mads Berg Sande, Adnan Hadzic, Magnus Retsius Grødem, Sander Ringberg-Jostein Ekeland, Kent Håvard Eriksen.

Benken: Sander Lønning, Alexander Johansson, Matteo Vallotto, Chris Sleveland, Johannes Hummelvoll-Nunez, Adrian Berntsen, Jasmin Bogdanovic.