Live: Sandnes Ulf tar imot HamKam

Sandnes Ulf møter HamKam på Øster Hus Arena. Kampstart er klokken 18.00. Vi følger kampen direkte.

Bilde 1 av 6

Følg RA Sporten på

Andre omgang:

99. min.: Kampen er over, HamKam blir det første bortelaget som vinner på Øster Hus Arena i en offisiell seniorkamp.

98. min.: Det er mye frustrasjon og uenighet om hvordan ballen skal droppes.

97. min.: Ulf er i angrep, og to HamKam-spillere kolliderer. Dommeren stopper spillet, til Landros store frustrasjon. Det må ha vært en brukket nese. Medisinsk personell har rykket ut på banen.

96. min.: Kampen er definitivt ikke over. Hummelvoll-Nunez og Jonsson kombinerer på venstresiden.

95. min.: Ballen havner hos Grødem, på høyresiden. Drar seg innover og skyter over.

94. min.: Nå har HamKam virkelig god tid til å sette i gang spillet. Det går mot Landros første hjemmetap i seriesammenheng.

94. min.: Kapidzic står alene! Dommeren blåser, han det er offside.

93. min.: Hummelvoll-Nunez prøver å spille gjennom Eriksen, men HamKam står i veien.

92. min.: Heigre setter i gang med utspark. Eriksen taper duellen på midtbanen mot Onsrud. Ulf triller ballen framover.

91. min.: Guerra får gult kort.

90. min.: Det er lagt til fem minutter.

90. min.: Frispark på venstresiden, ti meter fra 16-meteren. Går i muren.

89. min.: Grødem blir taklet, frispark fra 30 meter for Ulf. Hele laget, utenom Tadesse, går i angrep.

88. min.: Strande skyter for gjestene. Heigre tar den, setter raskt i gang spillet.

86. min.: Ringberg setter fart framover, kommer til innlegg. Ballen går mot Kapidzic på bakerste stolpe, men Jendal plukker ned ballen.

84. min.: Nå må Sandnes Ulf starte sluttspurten om det skal være mulig med seier.

83. min.: Sandnes Ulf får sjansen å skape et angrep nå. HamKam bryter av.

80. min.: Mål 1-2 Kristian Onsrud skyter ballen i krysset, fra 18 meter. Heigre er sjanseløs.

79. min.: Det blir duell på motsatt hjørneflagg, som ender med ny corner.

79. min.: Hjørnespark til HamKam.

78. min.: Guerra kommer tilbake på banen.

76. min.: Hummelvoll-Nunez skyter fra 20 meter, treffer Guerra i hodet. Han blir liggende, den så ikke god ut!

75. min.: For en sjanse for Sandnes Ulf! Ringberg spiller fri Eriksen, på høyre. Legger et nydelig innlegg som Kapidzic skyter rett utenfor.

73. min.: HamKam prøver å spille gjennom på Sandnes Ulfs høyreside. Det oppgjøret her blir mer og mer fysisk.

71. min.: Steffen Pedersen går av for HamKam, inn kommer William Mikalsen.

70. min.: Pedersen får mye rom på høyresiden, men det blir kast for HamKam høyt oppe mot cornerflagget..

67. min.: Grødem kommer til skudd fra 20 meter, men den holder Jendal.

67. min.: Anders Dieserud kommer inn for Markus Solbakken hos HamKam.

66. min.: Kapidzic har tatt plass på topp, sammen med Eriksen. Hummelvoll-Nunez trekker ned til indreløperplass, mens Jonsson er venstre vingback.

64. min.: Der kommer Tadesse, Jonsson og Kapidzic inn for Ulf. Ut går Hadzic, Sødlund og Landu Landu.

60. min.: Mååål 1-1 Kent Håvard Eriksen spilles gjennom av Grødem, og utligner for Sandnes Ulf! Scorer på sin egen retur.

59. min.: Tadesse, Jonsson og Kapidzic gjør seg klar til å komme inn for Sandnes Ulf.

57. min.: Sandnes Ulf roter det til på en defensiv dødball. Har ikke kontroll på HamKam-spillerne i boksen. Salte får ballen unna til slutt.

54. min.: Sandnes Ulf kontrer! Ballen ender hos Ringberg, som egentlig er alene med keeper. Mister kontroll på ballen, og HamKam får bryte av. Tydelig at Sandnes Ulf jakter utligning.

53. min.: HamKam går rett i angrep. Får spilt mye rundt Ulf, men evner ikke å skape målsjanser.

51. min.: Ny corner, men det blir frispark mot Sandnes Ulf. Litt for aggressive i feltet.

50. min.: Det blir et innlegg som Berger header, via en HamKam-spiller, til hjørnespark.

49. min.: Hummelvoll-Nunez får frispark på 25 meter.

49. min.: Det blir en kort variant, men HamKam får ballen unna.

48. min.: Hadzic mister kontroll på ballen, men Sødlund plukker opp. Sender ut til Ringberg, som får frispark fra 30 meter.

46. min.: HamKam sparker i gang siste halvdel.

46. min.: Sandnes Ulf gjør et bytte i pausen. Sander Ringberg kommer inn for Claes Kronberg.

Første omgang:

45. min.: Det er pause, og Sandnes Ulf ligger under 0-1. Det blåses til pause noen sekunder før tiden.

43. min.: Eriksen får sjansen fra 16-17 meter, men roter det bort.

42. min.: Innlegget fra høyresiden, på frispark, blir et skudd fra HamKam! Går stang-ut.

41. min.: Christer Reppesgård Hansen får gult kort.

39. min.: Mål 0-1 Marcus Pedersen sender HamKam i ledelsen. Det var en blanding av volley og brassespark fra Hamars store sønn. Målet kom etter at Hadzic og Reppesgård Hansen hadde blokkert baller som hockeyspillere i sluttspill.

36. min.: Sødlund dribler ved Sandnes Ulf-benken, og får satt i gang et angrep for Ulf.

35. min.: Tord Salte, som er utlånt fra Viking, har vært mye involvert for de lyseblå.

32. min.: Det blir et mislykket forsøk, ender med utspark for HamKams målvakt.

32. min.: Grødem kriger til seg en corner. Hadzic skal ta den, fra høyresiden.

31. min.: Sandnes Ulf holder det gående på høyresiden. Fortsetter å spille opp med Kronberg.

29. min.: Landu Landu står fram og er dørvakt for Sandnes Ulf! Bruker den enorme fysikken sin til å dra med seg ballen fram mot midten, spiller videre til Sødlund og Kronberg. Sistnevnte kommer ned langs høyresiden og prøver på innlegg. Den får HamKam kontroll på.

27. min.: Simon Colina er ikke med i Ulf-troppen i dag. Spanjolen har vært ute i kulden hele sesongen.

24. min.: Nå har Sandnes Ulf overtatt initiativet i kampen. Har ballbesittelsen, og beveger seg godt.

21. min.: Sandnes Ulf er godt organiserte bakover. Det blir mye spill, uten at noen kommer til sjanser.

18. min.: Det blir mye nesten i angrep for Sandnes Ulf. Eriksen har Hummelvoll-Nunez bak seg. Godt arbeid fra begge, men det blir ikke noen store sjanser ut av det.

15. min.: Innlegg fra venstre for HamKam, Pedersen header den utenfor. Godt duellspill fra Ulf-kaptein Berger.

13. min.: HamKam prøver på et innlegg, men får ikke noe ut av det. Utspark fra Heigre.

12. min.: Grødem er litt hard i duellen mot Onsrud. Det blir frispark fra 40 meter.

10. min.: Vingbackene står høyt, det er tydelig at Ulf ønsker å få fart på angrepsspillet.

7. min.: Landu Landu får seg en smell. Gir Sandnes Ulf tid til å spille seg framover på banen.

6. min.: Gjestenes Steffen Pedersen snakker på seg et gult kort.

5. min.: Kronberg kommer til innlegg fra høyre, og Eriksen er på. Jendal redder.

4. min.: Et aggressivt HamKam presser Sandnes Ulf, gir få alternativer.

2. min.: Frispark til Grødem, som blir slengt i bakken av Solbakken.

2. min.: Det er gjestene fra Hamar som presser høyest fra avspark.

1. min.: Christian Landu Landu sparker i gang oppgjøret for Sandnes Ulf, kampen er i gang!

Før kampen:

Sandnes Ulf møter bunnlaget HamKam på Øster Hus Arena.

Nå har de lyseblå hatt en uke på å trene etter bortetapet mot Åsane i Bergen. Med 4-1 i sekken ble det en lang tur hjem for Steffen Landros menn.

På Hamar har det vært endringer den siste tiden. Kjetil Rekdal er ny trener for det grønne laget fra Mjøsa. De ligger helt sist i OBOS-ligaen, med fire poeng på ti kamper. HamKam har ennå ikke vunnet en seriekamp i 2020.

Sandnes Ulf er en del av toppstriden. Etter kampen mot Åsane gikk Ulf ned til femteplass, men med kun to poeng opp til Sogndal på tredjeplass.

På hjemmebane er Sandnes Ulf fortsatt ubeseiret i seriesammenheng.

For de lyseblå er André Sødlund tilbake fra karantene etter det røde kortet mot KFUM.

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Vestly Heigre-Tord Salte, Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen-Claes Kronberg, André Sødlund, Christian Landu Landu, Magnus Retsius Grødem, Adnan Hadzic-Johannes Hummelvoll-Nunez, Kent Håvard Eriksen.

Benken: Markus Vassøy Nilsen, Ari Mohr Jonsson, Kevin Jablinski, Sanel Kapidzic, Horenus Tadesse, Adrian Berntsen, Jasmin Bogdanovic, Sander Ringberg.

HamKam (4-5-1): Lars Jendal-Steinar Ryen Strømnes, Ruben Guerra, Steffen Pedersen, Kristian Strande-Markus Solbakken, Jonas Enkerud, Jo Matland, Tobias Hammer Svendsen, Kristian Lønstad Onsrud-Marcus Pedersen.