Live: Sandnes Ulf møter Tromsø

Sandnes Ulf tar imot Tromsø på Øster Hus Arena. Vi følger kampen direkte. Kampstart er klokken 20.00.

Bilde 1 av 3

Sandnes Ulf-Tromsø 0-3 Slutt

Andre omgang:

93. min.: Kampen er slutt. Tromsø vinner fortjent på Øster Hus Arena. RA kommer tilbake med mer.

92. min.: Ulf vinner ballen og snur spillet.

92. min.: Tromsø vinner et kast, og får kanskje mulighet å spille seg til kampens siste sjanse.

91. min.: Eriksen fortsetter å jage Tromsø, på overtid med stillingen 0-3. Imponerende.

90. min.: Det legges til to minutter.

89. min.: Hammer Berger prøver på en lang pasning, langs bakken, til Hadzic. Horten-gutten rekker ikke ballen, men det gjør Jonsson. Holder liv i spillet for Ulf, som ennå ikke har gitt opp kampen.

88. min.: Landro har et bytte igjen. Har ikke gjort noen endringer så langt i andre omgang.

88. min.: Den lokale juryen har kåret debutant Sleveland til dagens Ulf-spiller.

86. min.: Gundersen og Berntsen går av for Tromsø, inn kommer Norheim og Hafstad.

85. min.: Skogvang Pedersen skyter for TIL, fra distanse. Vestly Heigre slenger seg og får kontroll på den. Ga ikke retur denne gangen. Det går mot tap for Ulf.

83. min.: Chris Sleveland smeller til fra 18 meter, går like utenfor!

82. min.: Nå ligger Ulf med Ringberg og Eriksen på topp, Sødlund har en rolle i bakrommet. Satser på lange baller opp mot trioen. Fungerer godt med farten til Ringberg, og hodestyrken til Eriksen.

81. min.: Sødlund legger ballen fint på bakerste stolpe, der kommer Landu Landu og sender den rett i nettveggen. Utspark fra Karlstrøm.

80. min.: Landu Landu blir tatt. Frispark til Ulf, 27 meter fra mål. Sødlund gjør seg klar.

80. min.: Sandnes Ulf presser enormt høyt nå, med langt mer hell enn bortekampen mot Tromsø.

78. min.: Bytte hos Tromsø. Kitolano går av, inn kommer Jama.

76. min.: Sødlund spiller ballen til Eriksen, på høyre. Veteranen kommer til innlegg, men det er lite Sandnes Ulf-spillere på vei inn i boksen.

75. min.: Sandnes Ulf har ikke mistet sulten, og jakter redusering.

74. min.: Legges inn mot mål, fra Hadzic. Ender med utspark for Tromsø.

74. min.: Corner til Sandnes Ulf!

73. min.: Kjempesjanse for Sandnes Ulf! Jonsson legger inn, Tromsø får ikke kontroll og Eriksen holder på å snuble ballen i mål. Reddes på streken.

71. min.: Sødlund er flyttet fram, det samme er Ringberg.

68. min.: Dobbeltbytte for Tromsø. Opsahl inn for Antonsen, og Skogvang Pedersen inn for Andersen.

67. min.: Landu Landu gjør en kjempejobb i egen 16-meter. Ender med kast til Tromsø.

66. min.: Tromsø kommer seg inn i 16-meteren. Jonsson slenger seg og får ballen ut til corner.

64. min.: Ulf flytter laget opp, frispark 40 meter fra mål. Hadzic legger inn, men ballen går til utspark. Jablinski er tydelig på at det var en straffesituasjon.

63. min.: Hjørnespark til TIL, det blir litt spill rundt. Kommer innlegg fra høyre, og Vestly Heigre plukker ballen ned.

61. min.: Tromsø fortsetter å presse, og Ulf ligger bakpå.

56. min.: Ulf-veteranen kommer seg på føttene igjen, spillet er i gang. Det blir en tung vei å gå for Sandnes Ulf om de skal komme tilbake i kampen med tre mål mot.

55. min.: Kent Håvard Eriksen blir liggende på midten.

54. min.: Mål 0-3 Daniel Berntsen sparker frisparket på nærmeste stolpe, og Vestly Heigre evner ikkke å redde ballen. Et skikkelig tabbemål. Keeperen har ikke de beste vilkårene, da han måtte komme inn relativt kald mot slutten av første omgang.

52. min.: TIL får frispark på hjørnet av 16-meteren.

50. min.: Mål 0-2 Vestly Heigre gjør en god redning, så er Fitim Azemi på returen og dobler ledelsen for Tromsø.

49. min.: Sandnes Ulf fortsetter med lavt press, og satser på kontringer.

46. min.: Reppesgård Hansen og Hummelvoll-Nunez har blitt igjen i garderoben, inn kommer Kevin Jablinski og tidligere Tromsø-spiller Christian Landu Landu.

46. min.: Der var andre omgang startet.

Første omgang:

50. min.: Pause på Øster Hus Arena. Sandnes Ulf ligger under 0-1 mot Tromsø. Det har vært en god defensiv kamp fra de lyseblå, som har vært flinke å satse på kontringer. Eriksen har løpt mye. Nå skal Ulf fortsette å jakte utligning etter pausen.

48. min.: Ulf spiller seg fram. Heigre er oppe igjen.

46. min.: Pål Vestly Heigre blir liggende etter en duell i feltet.

46. min.: Det er lagt til fire minutter.

45. min.: Ulf prøver å spille gjennom Eriksen, som bruker litt for lang tid på å ta med seg ballen videre. Der burde han vært alene med keeper. Ulf jakter utligning.

44. min.: En Tromsø-spiller blir liggende etter duell med Hummelvoll-Nunez.

43. min.: Hjørnesparket heades utenfor.

42. min.: Frisparket til Tromsø fører til corner.

41. min.: Eriksen løper enormt mye i dag. Tromsø prøver på en overgang, mot Ringberg på høyre vingback. Den lynraske Ulf-spilleren lager frispark mot.

41. min.: To byttepauser er allerede brukt for Sandnes Ulf, og skader på to sentale spillere i Kronberg og Falch.

39. min.: Ringberg med en solid defensiv involvering. Knuser Ingebrigtsen i en duell, og sikrer kast.

38. min.: Det ble en kort hjemmedebut for Falch. Inn kommer Pål Vestly Heigre. Keeperbytte for Sandnes Ulf.

36. min.: Keeper Aslak Falch blir liggende.

36. min.: Pål Vestly Heigre gjør seg klar, og varmer opp. Det kan bli keeperbytte for Ulf.

32. min.: Sander Ringberg løper ned Tromsøs venstreside! For en fart på nordlendingen. Kommer til innlegg, men det blir kast.

30. min.: Tromsø spiller gjennom en mann, men Falch bryter det hele av. Har vært mye involvert så langt.

29. min.: Ringberg har løpt over fra venstre til høyre, for å spille vingback. Mohr Jonsson skal ha venstresiden.

28. min.: Ari Mohr Jonsson kommer inn for Claes Kronberg.

27. min.: Spillet går i gang, Kronberg er i garderoben.

26. min.: Kronberg blir liggende for Ulf. Er ferdigspilt for dagen.

23. min.: Feilpasning fra Salte, som ender hos Kitolano. Han løper ned langs venstresiden, men ballen går til utspark.

22. min.: Nå kommer ballen langs bakken til Eriksen, som avslutter! Karlstrøm har kontroll.

21. min.: Pen overgang fra Sandnes Ulf! Kronberg, Hummelvoll-Nunez og Sleveland kombinerer. Innlegg fra sistnevnte mot Eriksen, som akkurat ikke er rask nok inn i feltet for å få en stor sjanse.

20. min.: Sødlund drar seg forbi et par TIL-spillere på midten, og blir klipt ned. Frispark til Ulf, som får god tid til å spille seg opp.

19. min.: Ballen ender hos Magnus Andersen, som skyter et nydelig skudd fra 30 meter. Den går over målet til Falch.

18. min.: Tromsø angriper, og Salte blokkerer et innlegg. Det blir corner.

15. min.: Mål 0-1 Etter en feilpasning fra Ulf-keeper Aslak Falch bryter Tromsø og setter fart. Kitolano spilles alene, og sparker ballen i mål.

13. min.: Ulf ligger lavt, og satser på overganger. Det er mye løping på Eriksen så langt.

10. min.: Får ikke noe ut av hjørnesparket fra Hadzic, men Ringberg plukker opp på motsatt. Drar seg ned og slår innlegg mot Sødlund, som header den i klypene på Jacob Karlstrøm.

9. min.: De lyseblå kriger seg til en corner.

8. min.: Sandnes Ulf spiller med Hummelvoll-Nunez bak Eriksen. Oppspillene går i stor grad på Eriksen. Ulf spiller med lavt press fra start.

5. min.: Helleland-gutten Chris Slevelands første involvering for Sandnes Ulf. Vinner en duell med Tromsøs Daniel Berntsen.

4. min.: Lang ball fra Hammer Berger mot Eriksen, men det blir offside.

3. min.: Tord Salte stopper en gjennombruddspasning til Kitolano. Tromsø presser.

2. min.: Tromsø stiller i 3-5-2-formasjon, for å møte Steffen Landros 3-5-2.

1. min.: Avsparket er tatt på Øster Hus Arena, etter et fantastisk lysshow. Nå er det opp til spillerne å gjøre det til en festkveld, i høstmørket. Kampen mellom Sandnes Ulf og TIL er i gang. Tromsøs Eric Kitolano setter i gang.

Før kampen:

Sandnes Ulf har endret litt på stallen etter bortetapet mot Stjørdals-Blink. Ut har Simon Colina forsvunnet, inn er tidligere EIK-kaptein Chris Sleveland kommet.

Borte mot Stjørdals-Blink var Magnus Retsius Grødem i god form. Han scoret hat-trick mot trønderne, men det ville seg ikke for de lyseblå. Kampen endte til slutt 5-4, og Ulf måtte reise hjem med null poeng etter fire scoringer. Bryne-gutten Grødem må stå over oppgjøret mot Tromsø på grunn av gule kort.

Sandnes Ulf er fortsatt på sjetteplass, og har fortsatt elitekvalik i siktet etter halvspilt serie. Tromsø leder OBOS-ligaen suverent, med 32 poeng på 15 kamper.

Ulf-trener Steffen Landro mener det skal bli gøy å revansjere seg etter bortetapet mot Tromsø.

Sandnes Ulf (3-5-2): Aslak Falch-Tord Salte, Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen-Claes Kronberg, Adnan Hadzic, Chris Sleveland, André Sødlund, Sander Ringberg-Kent Håvard Eriksen, Johannes Hummelvoll-Nunez.

Benken: Pål Vestly Heigre, Ari Mohr Jonsson, Kevin Jablinski, Christian Landu Landu, Matteo Vallotto, Jasmin Bogdanovic.