Viking er klar for kamp på Sandefjord Arena. Vi følger kampen direkte her.

Bilde 1 av 2

Sandefjord-Viking 2-2

Andre omgang:

96. min.: Kampen er over. Det blir poengdeling i Sandefjord. Veton Berisha reddet Viking.

96. min.: Sandefjord kommer på kontring. Henrik Heggheim utklasser Sandefjord-spilleren.

95. min.: Viking er framme. Kampens siste sjanse?

93. min.: Nå er det Viking som vil mest.

91. min.: Det er lagt til fem minutter. Skal Viking ta alle tre poengene?

90. min.: To scoringer fra innbytter Berisha. Viking har framstått som et nytt lag etter de offensive byttene for litt over en halvtime siden. Taktisk genistrek fra Berntsen.

89. min.: Mååål 2-2 Veton Berisha spilles gjennom av Joe Bell, og utligner for Viking! Nydelig spill fra Bell, og perfekt avslutning fra Berisha.

88. min.: Frispark 35 meter fra mål for Viking. Alle mann i angrep.

86. min.: Torsteinbø prøver å lobbe en ball i 16-meteren. Den går i armen på en Sandefjord-spiller. Dommeren vinker spillet videre.

84. min.: Nå er Viking aggressive. Jakter etter poeng, for femte kamp på rad.

83. min.: Nok en suser fra Sebulonsen, men den går utenfor.

81. min.: Singh og Haakenstad går av for Sandefjord. Palsson og Kreuzriegler kommer på.

81. min.: Berisha får frispark mot seg.

80. min.: Torsteinbø smeller til fra distanse. Storevik får den ut til corner.

79. min.: Håpet er tent for de mørkeblå etter Berishas scoring.

76. min.: Mååål 2-1 Veton Berisha smeller ballen i mål. Får en pen pasning fra Vikstøl og kliner til fra 15 meter.

73. min.: Mål 2-0 Alcaraz med nok en scoring. Innlegget får rulle forbi Østbø, og Alcaraz får nesten helt åpent mål.

72. min.: Sandefjord kommer til en avslutning, men header ballen langt utenfor mål. Første sjansen på en stund.

69. min.: Viking får frispark 20 meter fra mål. Berisha som felles.

65. min.: Sandefjord bytter ut Vega. Inn kommer Vidar Ari Jonsson.

62. min.: Fridjonsson legger ballen til Berisha, han skyter! Storevik redder.

61. min.: Mye friske bevegelser på topp fra Viking nå, som jakter utligning.

58. min.: Ibrahimaj, Auklend og Høiland byttes ut. Inn kommer Berisha, de Lanlay og Torsteinbø. Offensivt av Bjarne Berntsen.

57. min.: Sebulonsen smeller ballen i stolpen! Nær utligning.

56. min.: Viking gjør klar litt offensiv kraft på sidelinjen. Berisha, Torsteinbø og de Lanlay gjøres klar.

53. min.: Gussias går av for Sandefjord, inn kommer Mørk.

53. min.: Lang ball mot Høiland. Det blåses, han er i offside.

51. min.: Sebulonsen bryter på midten, stikker over på venstre med ballen. Det stopper opp for Viking rundt 16-meteren, igjen.

49. min.: De mørkeblå (grå for anledningen) prøver seg framover. Jefferson de Souza prøver seg på venstresiden, men får ikke til et innlegg. Sender ballen hjemover.

47. min.: Viking har ikke byttet noen spillere i pausen.

46. min.: Der starter andre omgang. Nå skal Viking jakte utligning, og eventuelt sin femte strake seier.

Første omgang:

47. min.: Det er pause. Viking ligger under 1-0 på bortebane mot Sandefjord. En rotete omgang fra Viking, som ble tvunget til å bytte ut Even Østensen. Like etterpå gikk Sandefjord opp i ledelsen.

45. min.: Det er lagt til to minutter.

45. min.: Nok en gang blir det rotete når Viking angriper. Sandefjord vinner ballen og kommer seg ut.

43. min.: Et taktisk skifte hos Viking. Auklend har flyttet side til høyre, mens de Souza har tatt plass på venstresiden.

41. min.: Viking er i angrep, men det blir rotete ved inngangen til 16-meteren.

39. min.: Vega sender frisparket over målet til Arild Østbø.

38. min.: En Sandefjord-spiller springer i Joe Bell, hadde det vært håndball hadde det blitt blåst for brøyt. Blir frispark til Sandefjord fra 22 meter.

36. min.: Joe Bell bryter, men ballen havner på venstresiden og går ut til kast.

35. min.: Auklend prøver å spille gjennom Fridjonsson, men den går til en Sandefjord-spiller.

33. min.: Sandefjord holder Viking borte fra farligheter.

33. min.: Bell legger den på hodet til Vevatne, som er nær å heade den i krysset. Sandefjord-keeperen får den ut til ny corner.

32. min.: Sebulonsen skaffer Viking en corner.

31. min.: Vevatne blir litt røft behandlet i feltet. Får frispark.

27. min.: Viking bytter inn Jefferson de Souza for Østensen.

25. min.: Mål 1-0 Alcaraz sender Sandefjord i ledelsen. Står på bakerste etter et innlegg, og får stå helt alene.

24. min.: Even Østensen kommer seg omsider opp, men får tydelig beskjed fra Berntsen om å ikke returnere til banen.

22. min.: Østensen blir liggende på banen etter en heading i Sandefjords 16-meter. Sandefjord-spillerne roper inn medisinsk apparat.

21. min.: Singh prøver på et skudd for Sandefjord, fra hjørnet av 16-meteren.

20. min.: Sandefjord åpnet kampen sterkest, men Viking har fått til mer de siste minuttene.

18. min.: Singh tar Høiland, frispark til Viking. Høiland startet med det første stikket.

17. min.: Østbø får ballen ut fra femmeteren.

16. min.: Farlig sjanse til Sandefjord! Spiller seg raskt inn i 16-meteren, men ballen går ut til hjørnespark.

14. min.: Sondre Auklend får ballen fra Fridjonsson. Tar seg inn fra venstre og skyter. Godt jobbet av 17-åringen.

11. min.: Viking får kontroll og spiller seg ut.

10. min.: Duell i feltet etter corneren, og den blir slått ut til nytt hjørnespark.

9. min.: Rask overgang for Sandefjord, Østbø er i et skudd og det blir hjørnespark.

8. min.: Sandefjord spiller en ball inn i feltet mot Hansen, men Østbø er aktiv i feltet og tar den.

6. min.: Frispark for Sandefjord fra 30 meter, legger den inn mot femmeteren. Der er Østbø og har kontroll.

4. min.: Sebulonsen kontrollerer ballen til utspark for Østbø.

2. min.: Sondre Auklend har tatt plass på venstresiden, Even Østensen på høyre. Tommy Høiland er i midten.

1. min.: Kampen er i gang.

Før kampen:

Viking jakter sin femte strake seier. Sandefjord er motstander.

Det har vært et tettere kampprogram i 2020 enn det norsk fotball er vant til. Det gjør at Bjarne Berntsen har varslet endringer mot Sandefjord.

Onsdag spilte Viking mot Brann, og vant 2-0 etter scoringer fra Veton Berisha og Ylldren Ibrahimaj. I den kampen forlot Zymer Bytyqi og Kristoffer Løkberg banen med skader.

Viking-kaptein Viljar Vevatne og Jefferson de Souza er tilbake fra karantene. De havnet i karantene etter bortekampen mot Sarpsborg 08, da de var nær en koronasmittet person på flyet.

Med tre kamper igjen av 2020-sesongen kjemper Viking for plasseringer fra 4.-9. plass. Før kampen mot Sandefjord er det sjuendeplass for de mørkeblå.

Viking (4-3-3): Arild Østbø-Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl-Ylldren Ibrahimaj, Joe Bell, Samuel Kari Fridjonsson-Sondre Auklend, Tommy Høiland, Even Østensen.