Sport

Landro: – Vi burde scoret seks-syv mål

Sandnes Ulfs trener, Steffen Landro, var misfornøyd med resultatet mot Åsane mandag.

Følg RA Sporten på

For tredje gang på rad gikk Sandnes Ulf på et bortetap, også denne gangen med enormt mange mål mot seg. Da dommeren blåste av mot Åsane viste tavlen 4-1. Steffen Landro mener at laget burde scoret flere mål enn det ene som Sanel Kapidzic fikk.

– Hadde du spurt meg om jeg synes det var greit å score fire mål i en slik kamp hadde jeg sagt nei. Vi burde scoret seks-syv mål, sier en tydelig Landro til RA etter tapet.

LES OGSÅ: Kronberg tilbake for Ulf

God start

Sandnes Ulf gikk ut og skapte sjanser fra avspark. Likevel ville det seg ikke. De lyseblå har sluppet inn 13 mål på de siste tre bortekampene.

– Hva synes du om kampen?

– Det blir veldig preget av følelser, og at resultattavlen sier 4-1. Vi har en kampplan som treffer glimrende. Vi vet selv at vi har variert når vi har stått høyt, men mot Åsane er premien vanvittig høy. Når vi skaper fire store sjanser før de kommer seg over midten blir det ekstremt bittert. Det er bittert at de scorer på tre av fire skudd i første omgang. Det er mer enn hundreprosentsjanser vi skaper. Det skal ikke være mulig å bomme. Historien gjentar seg litt i andre omgang, sier Landro.

LES OGSÅ: Uenighet blant de lokale fotballklubbene

De lyseblå reduserte til 3-1, men på sin første sjanse etter målet scoret Åsane. Landro irriterer seg over at laget ikke utnyttet mulighetene.

– Vi har alltid overtall når vi vinner ballen.  Det kunne blitt en kjekk kveld, men det hadde vi ikke kvaliteter til i dag, sier Landro.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf er ubeseiret hjemme

Tre på seks dager

Nå venter en uke med kampfri. Etter det blir kampprogrammet tøft. På seks dager møter de Kjetil Rekdals HamKam (hjemme), Raufoss (hjemme) og Grorud (borte). Treneren ser fram til forberedelsestiden.

– For oss er det ekstremt viktig å komme oss på treningsfeltet for å utvikle oss som lag. Vi er blant de lagene som sikkert trenger treningen mest. Vi må få satt spillet vårt. Etter det skal vi spille tre kamper på seks dager. Det blir kjærkomment med trening, slår Landro fast.

LES OGSÅ: Ingebrigtsen med europarekord

Kampfakta:

OBOS-ligaen, fotball.
Åsane – Sandnes Ulf 4-1

200 tilskuere.

Mål: 1-0 Henrik Udahl (28), 2-0 Udahl (31), 3-0 Håkon Lorentzen (42), 3-1 Sanel Kapidzic (53), 4-1 Lorentzen (72).

Dommer: Daniel Higraff, Randaberg.

Gult kort: Magnus Grødem, Adnan Hadzic, Sandnes Ulf.

Lagene:

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard – Ole Didrik Blomberg, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Martin Ueland fra 82.), Jonas Eide Vågen (David Wolfe fra 76.) – Kristoffer Valsvik, Simen Lassen – Senai Hagos (Didrik Fredriksen fra 82.), Håkon Lorentzen, Kristoffer Larsen (Kristoffer Stava fra 57.) – Henrik Udahl (Joakim Hammersland fra 76.).

Sandnes Ulf (3-2-3-2): Pål Vestly Heigre – Tord Salte, Espen Berger, Christian Landu Landu – Sander Finjord Ringberg (Kevin Jablinski fra 77.), Ári Mohr Jónsson (Claes Kronberg fra 77.) – Johannes Andres Nuñez, Adnan Hadzic, Magnus Grødem – Sanel Kapidzic, Kent Håvard Eriksen.

LES OGSÅ: Ulf-spiller til Finland

Mer fra Dagsavisen