Sandnes Ulf

Landro: – Utro­lig for­nøyd med de fire vi har hen­tet

Med den siste signeringen rett før overgangsvinduet stengte kan Sandnes Ulf-trener Steffen Landro si seg ferdig med handelen, for denne gang.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sand­nes Ulf sig­ner­te 24-år­in­gen Alexander Johansson på lån før over­gangs­mar­ke­det steng­te for den­ne gang.

– Det er en fyr vi har sett på et par uker. Vi har vært på ut­kikk et­ter en spiss len­ge, og vært opp­tatt av at det skal være rik­tig spil­ler­ty­pe. Han er nødt å til­fø­re noe vi ikke har i dag, sier Ulf-tre­ner Steffen Land­ro til RA.

LES OGSÅ: Ulf henter spiss

Er­stat­ter

– Er han til­tenkt en rol­le som Sa­nel Kapidzics er­stat­ter, et­ter­som han for­svant for en må­ned si­den?

– Ja, det er jo en spiss. Vi har sav­net å en spiss i stal­len et­ter Kapidzic gikk, og når Jo­stein Ekeland og Max­well Effiom ikke spil­ler, sier Land­ro.

LES OGSÅ: Norsk fotballs største kjøpmann

Jo­stein Ekeland er å se på tre­nings­fel­tet nå fram­over, det er uvisst når han kan være kamp­klar igjen et­ter å ha fått sto­re de­ler av se­son­gen øde­lagt grun­net ska­de. For Max­well Effiom har ikke pro­ses­sen kom­met like langt. Han er ennå bor­te fra lagets tre­nin­ger.

Johansson er nå ut­lånt fra Var­berg BoIS i All­svens­kan. 24-år­in­gen har tolv kam­per og to mål for klub­ben i 2020.

– Det er en stor spiss med fart, en som li­ker seg i bak­rom. Han er god i presspillet. Han har en vel­dig god venst­re­fot, og er en god av­slut­ter, sier Land­ro om sin 189 cen­ti­me­ter lan­ge ny­er­ver­vel­se.

Stengt

Med over­gangs­vin­du­et luk­ket er­klæ­rer Land­ro seg for­nøyd med stal­len, og går inn mot av­slut­ning av se­son­gen.

Sand­nes Ulf har hen­tet fire nye spil­le­re. I til­legg til Johansson har keep­er As­lak Falch, midt­ba­ne­spil­ler Chris Sle­ve­land og Mads Berg Sande sig­nert for de ly­se­blå.

– Jeg er utro­lig for­nøyd med de fire vi har hen­tet, men også at vi har sig­nert Ad­nan Hadzic og Mag­nus Ret­si­us Grødem. Vi har kom­met godt ut av må­ne­den med tan­ke på klub­bens fram­tid, sier Land­ro.

Både Hadzic og Grødem har vært ut­lån­te fra hen­holds­vis Start og dans­ke Vej­le. De er beg­ge i gang med sine lang­tids­kon­trak­ter på Øs­ter Hus Arena.

Sand­nes Ulf hå­per å ha Johansson klar til søn­da­gens bortekamp mot HamKam.

LES OGSÅ: Falch følte seg ønsket og kom hjem

Mer fra Dagsavisen