Sport

Landro ser én positiv ting etter tapet

Sandnes Ulf-treneren var ikke nådig i kritikken etter tapet mot HamKam. Likevel trekker han fram en positiv ting fra kampen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes Ulfs trener, Steffen Landro, ble ikke overrasket av HamKam i 2-0-tapet på Briskeby.

– Det var som forventet, et desperat og aggressivt HamKam-lag. Vi visste at vi måtte opp mot vårt beste for å vinne, og jeg synes ikke vi var i nærheten av potensialet vårt. Da går det ikke, sier Landro til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Bortetap for Ulf

De lyseblå måtte dra hjem uten en eneste scoring. Treneren har svaret på hvorfor.

– Det var ikke nok kvalitet på siste tredjedelen. Vi brukte for mange berøringer og hadde ikke nok kvalitet. Slik kan det ikke være når vi møter et lag som HamKam, da blir det som det ble, sier Landro.

LES OGSÅ: Ulf henter spiss

Det var likevel én positiv ting Sandnes Ulf tar med seg. Jostein Ekeland spilte deler av kampen, etter å ha vært ute med skade i lang tid. Skademarerittet for spissen, som kom fra Viking før sesongen, startet med et nesebrudd mot Honka under treningsleiren i Marbella.

– Det var ikke nok kvalitet på siste tredjedelen. Vi brukte for mange berøringer og hadde ikke nok kvalitet. Slik kan det ikke være når vi møter et lag som HamKam, da blir det

Lørdag venter neste kamp for Sandnes Ulf. Da kommer Åsane til Øster Hus Arena.

– Nå skal vi jobbe med det vi har jobbet med til nå. Vi skal gjenskape mye av Grorud-kampen. Kampen er på hjemmebane, der skal vi vinne, slår Landro fast.

LES OGSÅ: Norsk fotballs største kjøpmann

Kampfakta:

OBOS-ligaen, fotball.
HamKam – Sandnes Ulf 2-0 (1-0)
Briskeby, 200 tilskuere.

Mål: 1-0 Ebiye Moses (39), 2-0 Markus Solbakken (82).

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord.

Gult kort: Jesper Taaje, Rubén Alegre, HamKam, Adnan Hadzic, Sandnes Ulf.

 

Mer fra Dagsavisen