Sport

Landro etter det første tapet: – Knallhardt straffet

Sandnes Ulfs første serietap for sesongen kom fredag. Steffen Landro var ingen slagen mann.

Følg RA Sporten på Facebook!

Bunnlaget Strømmen slo Sandnes Ulf 4-0 på Strømmen stadion.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Sandnes Ulf-trener Steffen Landro mener laget ble hardt straffet av et effektivt hjemmelag.

– Det er småting. Det er detaljer vi ikke er nøye på. Da blir vi straffet knallhardt. Vi hadde knapt en redning før 3-0. Det er et ekstremt effektiv lag vi møtte. Vi var effektive i andre kamper, slik er det i OBOS-ligaen. Noen ganger treffer motstanderen på alt, og i dag var det Strømmens dag, sier Landro til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Landro forventet tøff motstand

Han føler selv at de lyseblå spilte bra, på tross av tapet. Det var ikke mulighetene det sto på, men effektiviteten.

– Det var en kamp vi faktisk fikk godt inn i vårt spor. Vi fikk store sjanser, og fikk laget til å stå høyt i banen, sier Landro.

Sandnes Ulfs Magnus Retsius Grødem ble brukt som spiss i kampen. Den offensive midtbanespilleren var dermed i ny rolle under Landro.

– Han har to store sjanser i første omgang. Hadde han vært like effektiv der ville det hjulpet oss mye. Jeg synes han gjør en god innsats. Han har en fysisk tilstedeværelse jeg vet motstanderen synes er ekkel å spille mot. I dag ble han ikke avgjørende, men i alle kamper til nå har han vært det. Dette var ikke hans dag, men han har hatt et fantastisk år til nå, sier Ulf-treneren.

LES OGSÅ: Må vente på protestsvar

At Sandnes Ulf ligger på topp fire etter seks serierunder kom uventet for treneren.

– Det har vært fantastisk, helt siden jeg kom og ble presentert for prosjektet her. Vi skulle fornye laget og få spillere som var mer trenbare. Vi har flyttet inn på en stadion som er blant Norges fineste. Så ble vi stengt ned. Etter det kommer vi tilbake, og har fått snakket mye fotball på tiden hvor det har vært stengt ned, sier Landro om sine første måneder i jobben.

LES KOMMENTAR: En helt ny mental tøffhet i Sandnes Ulf

Kampfakta:

OBOS-ligaen, fotball.
Strømmen – Sandnes Ulf 4-0 (2-0)
Øster Hus Arena, 200 tilskuere.

Mål: 1-0 Mats André Kaland (29), 2-0 Torje Naustdal (38), 3-0 Tega George (59), 4-0 George (85).

Dommer: Magnus Koløy.

Gult kort: Torje Naustdal, Strømmen, Espen Berger, Sandnes Ulf.

Lagene:

Strømmen (4-3-2-1): Simen Lillevik – Sverre Bjørkkjær, Hasan Kurucay, Magnus Tvedte (Jonathan Lein Valberg fra 60.), Martin André Sjølstad (Morten Renå Olsen fra 81.) – Mats André Kaland (Sander Birkeland fra 69.), Torje Naustdal, Morten Bjørlo (Brede Sandmoen fra 81.) – Tega George, Youssef Chaib (Willian Pozo fra 69.) – Håvard Thun.

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Vestly Heigre – Tord Salte (Jasmin Bogdanovic fra 73.), Espen Berger, Christer Reppesgård (Kevin Jablinski fra 68.) – Sander Finjord Ringberg, André Sødlund, Horenus Tadesse (Sanel Kapidzic fra 62.), Christian Landu Landu, Ári Mohr Jónsson – Magnus Grødem (Johannes Andres Nuñez fra 74.), Kent Håvard Eriksen (Artan Memedov fra 73.).

Mer fra Dagsavisen