Sport

Landro etter bittert bortetap: – Vi blir tatt på konsentrasjonsfeil

Sandnes Ulf scoret fire mål på bortebane mandag kveld. Det holdt likevel ikke. Steffen Landro er tydelig på hva som førte til baklengsmålene.

Følg RA Sporten på Facebook!

Fire mål på bortebane burde holde til seier, men for Sandnes Ulf var det ikke nok mandag. Stjørdals-Blink vant 5-4, etter det som ble en ekstemt nervepirrende kamp. De lyseblå produserte sjanser helt til dommeren blåste av.

– Vi blir tatt på konsentrasjonsfeil og idiotiske personlige feil som gjør at vi slipper inn mål, sier trener Steffen Landro til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Er nå blitt Sandnes-spiller

Bakerst sto Aslak Falch, som forrige uke ble klar for de lyseblå etter seks år borte fra Sandnes. Landro ønsker ikke å gi keeperen skylden, på tross av fem baklengsmål.

– Det er synd, han slipper inn fem mål på like mange sjanser. Han er sjanseløs på alle fem. Sånn er det å være keeper. Han viser stor personlighet, og kommer til å være en leder i laget. Det er ingenting å si på hans prestasjon, sier Ulf-treneren.

En som startet kampen utrolig godt var Sandnes Ulfs toppscorer, Magnus Restius Grødem. Etter 24 minutter var hat-tricket sikret for Bryne-gutten. Nå har han ni mål i OBOS-ligaen 2020. Kun Sogndals Kristoffer Hoven og Henrik Udahl på Åsane har flere mål.

– Det var kjekt. Han har kvaliteter, og det vet vi. Det var bare utrolig bittert at det ikke ble premiert med tre poeng, sier Landro om toppscoreren hos de lyseblå.

Sandnes Ulf har reisedag tirsdag, og begynner etter det med forberedelsene til kampen mot Tromsø mandag.

LES OGSÅ: Hadzic går inn i det kjente

LES OGSÅ: Dette er Landro opptatt av med nye spillere

LES OGSÅ: Grødem fikk rett mot Kongsvinger

Kampfakta:

Stjørdals-Blink – Sandnes Ulf 5-4 (2-3)

Mål: 0-1 Magnus Grødem (4), 0-2 Grødem (13), 1-2 Mats Lillebo (str. 18), 1-3 Grødem (24), 2-3 Sondre Stokke (28), 2-4 Kent Håvard Eriksen (51), 3-4 Sander Erik Kartum (59), 4-4 Vegard Fiske (71), 5-4 Christian Landu Landu (selvmål 73).

200 tilskuere.

Mer fra Dagsavisen