Sport

Ladet opp til året viktigste med årets morsomste

Tommy Kristiansen og Oilers kan så godt som sikre seriegullet med seier mot Storhamar søndag. Oppladningen var av den beste sorten.

Bilde 1 av 23
Følg RA Sporten på Facebook!

Lørdag formiddag var Oilers-gjengen i aksjon i den årlige kampen mot Superlaget i DNB Arena.

Den populære seansen, som har blitt arrangert siden 2013/2014-sesongen, trakk nok en gang godt med folk og skapte masse god stemning.

LES OGSÅ: Mens lagkameratene har herjet har Markus Søberg sittet skadet på sidelinjen

Enorm idrettsglede

Det aller viktigste var likevel idrettsgleden og smilene hos spillerne på Superlaget.

Det er utrolig gøy å se gleden hos spillerne på Superlaget. Egentlig burde alle fått se den ekstreme idrettsgleden i en kamp som dette. En perfekt oppladning for det som kommer på søndag, sier Tommy Kristiansen.

Oilers-profilen var selvsagt omsvermet både før, under og etter kampen. Han sto lenge igjen for bilder sammen med Mathias Trettenes. Det er ingen tvil om at duoen settes høyt.

Vi to er ofte innom en tur i garderoben til Superlaget. Så det er kanskje ikke så rart, sier en smilende Kristiansen.

Superlaget til Oilers ble stiftet da klubben flyttet inn i DNB Arena i 2012/2013-sesongen. Laget er et tilbud til hockeyspillere med spesielle tilretteleggingsbehov.

Det er en stor spredning i alder og behov. Det er gutter og jenter fra fem-seks år til godt voksne opp mot 50 år, sier Kjetil Garvik som er informasjons- og sammfunskontakt i klubben.

Tilbudet skal være åpent for alle og han forteller at i år har rundt 40 spillere vært tilknyttet laget.

Kampen lørdag endte for øvrig med seier 31-4 til Superlaget mot Oilers - i det som fort blir Oilers eneste hjemmetap i år.

– Serien avgjøres med seier

Oilers møter for øvrig Storhamar på søndag til det som fort blir årets viktigste kamp. Vinner Oilers bortekampen mot Storhamar har de 17 poengs ledelse med 14 kamper igjen.

Vinner tør jeg si si at seriegullet er i boks. Vi gir ikke bort en så stor ledelse. Gjør vi det ikke blir det jevnt inn, sier Tommy Kristiansen.

Han vet det blir vanskelig og er den første til å innrømme at Storhamar virker å være et helt annet lag enn i starten av sesongen. I sluttspillet kan det bli et helt annet scenario.

Jeg viste at det ville ta litt tid med Storhamar med ny trener inn. Samtidig har de veldig mange gode spillere som Patrick Thoresen og Rasmus Ahlholm. I sluttspillet er det 50/50. Men nå skal vi konsentrere oss om serien først, sier Kristiansen.

Mer fra Dagsavisen