Sport

Kristiansen tilbake på isen: – Det var dei­lig

To ble sendt til sykehus under lørdagens kamp. Tirsdag kom det gode skadenyheter i DNB Arena.

Følg RA Sporten på Facebook!

Ni­co­lai Bryh­ni­sve­en ble sendt til sy­ke­hus et­ter en tak­ling fra Lillehammers An­dre­as Martinsen lør­dag. Un­der tirs­da­gens tre­ning var han til­ba­ke for fullt i DNB Arena.

– Det går fint med meg. Jeg er bare litt stiv i nak­ken, sier Bryh­ni­sve­en til RA et­ter tre­nings­øk­ten.

LES OGSÅ: Gir Oilers bedre flyt

VIF

– Er du klar mot Vå­ler­en­ga?

– Ja, det føl­tes så­pass bra på tre­ning, sier Bryh­ni­sve­en.

Lillehammers Martinsen fikk li­ten di­sip­li­nær­straff for tak­lin­gen. Han unn­går der­med au­to­ma­tisk ute­sten­gel­se for tak­lin­gen mot ho­det på Oilers-bac­ken.

Tak­lings­of­fe­ret vel­ger å ikke ta del i den dis­ku­sjo­nen.

– Jeg leg­ger meg ikke opp i det. Det vik­tig­ste er at det gikk fint, og det gjor­de det, sier Bryh­ni­sve­en.

En an­nen som kan bli en del av laget mot Vå­ler­en­ga er Tom­my Kristiansen. Oilers-pro­fi­len har vært ute med en ska­de i fo­ten si­den hjem­me­kam­pen mot Spar­ta 22. ok­to­ber. Un­der tre­nin­gen var han til­ba­ke med laget, uten rød trøye.

– Det var dei­lig, og føl­tes bra, sier Kristiansen. Av­gjø­rel­sen hans om Vålerenga-kampen tas et­ter onsda­gens tre­ning.

LES OGSÅ: Ikke en ideell situasjon

Fle­re ven­ter

An­dré Bjelland Strand­borg tren­te ale­ne på isen et­ter lagets økt, og ven­ter «dag for dag» på å bli klar. Det sam­me gjel­der Pat­rick Ul­rik­sen. Sist­nevn­te er ute et­ter å ha dek­ket et skudd med over­krop­pen mot Lillehammer.

Joey Martin har vært ute en li­ten stund med en ska­de i un­der­krop­pen. 32-år­in­gen fra Ca­na­da har ikke spilt kamp si­den bor­te­kam­pen mot Stjer­nen 27. ok­to­ber. Han del­tok på star­ten av tre­nin­gen, i rød trøye.

For­ri­ge se­song var Lud­vig Hoff årets ny­kom­mer i Get-li­ga­en. I Fjord­kraft-li­ga­en står han fore­lø­pig med fem kam­per den­ne se­son­gen, og er ute i fle­re uker fram­over.

LES OGSÅ: Rumble slo tilbake da Oilers herjet

Mer fra Dagsavisen