Jarstein etter storseieren over Ryerson og Union: – Berlin er blåhvit

Bundesliga-jubilant Rune Almenning Jarstein legger ikke skjul på hvem som er best i byen etter at hans Hertha Berlin knuste Union Berlin 4-0 fredag kveld.

Følg RA Sporten på Facebook!

– Berlin er blåhvit, sa Jarstein og lo i et intervju med Herthas TV-kanal dagen etter storseieren.

Kampen var Jarsteins 150. i tysk Bundesliga og ble av det minneverdige slaget. Blåtrøyene fikk mildt sagt revansjert høstens forsmedelige 0-1-tap for byrivalen.

– Nei, det er klart at det er en god følelse. Vi ønsket virkelig å ta tre poeng, og det klarte vi. Stemningen var veldig god i garderoben, og alle var svært fornøyde, sa den norske sisteskansen.

LES OGSÅ: Dette frykter Landro

Hertha står nå med to strake seire uten baklengsmål etter at Bundesliga-sesongen ble restartet. Det er godt nytt før onsdagens vanskelige bortekamp mot RB Leipzig.

– Vi har trent mye i denne perioden. Dessuten er vi «fit», og treneren har en god plan som har fungert bra de to første kampene, men nå må vi se fremover. Det kommer mange kamper, og de er viktige, fortalte Jarstein.

LES OGSÅ: Eks-Viking ble svært overrasket etter overgangen til tysk fotball

Også Per Ciljan Skjelbred jubilerte i fredagens oppgjør. Det var hans 200. kamp i tysk Bundesliga. Trønderen spilte 81 minutter, mens Union-spiller Julian Ryerson fikk en snau halvtime som innbytter.

LES OGSÅ: Slik er Sandnes Ulfs lønnsmodell