Stavanger Oilers

Oilers-salget går unna: – Fortsatt gode plasser

Lørdag spilles første semifinale mellom Oilers og Sparta, og Oilers-leder Terje Haukali er optimistisk etter at billettsalget åpnet.

Billettene til lørdagens semifinale ble sluppet mandag, og tirsdag ettermiddag nærmet det seg 2500 solgte billetter. Riktignok hadde sesongkortinnehavere litt ekstra tid å handle på, men salgstallet gjenspeiler at interessen er høy før den første semifinalen i DNB Arena.

– Det er fortsatt gode plasser igjen, både på tribunen og i restauranten, sier Oilers’ daglige leder Terje Haukali til RA.

DNB Arena er et fort når vi har godt trykk på tribunen.

—  Terje Haukali

Holøs og supportere

Sarpsborg Arbeiderblad meldte mandag at tidligere NHL-back Jonas Holøs er tilbake i trening for Sparta. Landslagsveteranen signerte med Sarpsborg-klubben i fjor sommer, men har enda ikke spilt på grunn av skade.

Gjennom sesongen har den tidligere Colorado Avalanche-backen både vært med i treningsgruppen, og mot slutten av sesongen som assistenttrener.

– Kneet er litt stivt og hovent. Det er litt rusk i det, men det føles helt greit. Dersom smerten ikke blir verre enn dette kan jeg spille lørdag hvis trenerne vil ha meg med. Likevel er dette fortsatt usikkert. Tidligere har jeg ofte fått reaksjoner på hardere trening først etter noen dager, sa Holøs til SA.

Med seg til Stavanger får Sparta uansett med seg supportere. Gjennom en årrekke har det vært godt samarbeid mellom Roughnecks og Blue Warriors, og lørdag vil det etter det RA kjenner til bli mange bortesupportere i DNB Arena.

– Folk kjenner sin besøkelsestid. Sparta kommer alltid med mye folk, og jeg håper folk viser hvem sin hall det er, sier Haukali.

Terje Haukali

Håper å slå Lillehammer-tall

Lagene møttes også i semifinalene i fjor. Da var det 2958 tilskuere i første kamp.

I tredje kvartfinale mot Lillehammer fikk Oilers inn 3388 tilskuere på tribunen i DNB Arena. Det er mye til å være kvartfinale, men kan nok delvis forklares med at boligbyggelaget Bate hadde kampanje.

– Målet må være å slå det i semifinalene. DNB Arena er et fort når vi har godt trykk på tribunen, sier Haukali.

Lørdagens kamp starter klokken 16.00.

---

SEMIFINALENE

Stavanger Oilers – Sparta

Storhamar – Vålerenga

Seriene spilles annenhver dag fra 18. mars.

Oilers-Sparta er første kamp.

Det spilles best av sju kamper i begge seriene.

---


Mer fra Dagsavisen