Stavanger Oilers

Live: Følg Oilers’ potensielt siste kvartfinale direkte her

Det er klart for kamp fire mellom Oilers og Lillehammer i sluttspillet, og pucken droppes i Eidsiva Arena klokken 19.00. Kampen kan følges direkte hos RA.

Allerede i kamp fire er det elimineringskamp i kvartfinaleserien mellom Oilers og Lillehammer, men det er det også i de tre andre seriene som pågår. Storhamar, Vålerenga og Sparta leder 3–0 i kamper mot henholdsvis Manglerud Star, Frisk Asker og Stjernen.

Oilers har hatt dominerende resultater i DNB Arena, men klarte ikke å få et tosifret antall scoringer i kamp to i Eidsiva Arena. Det får Oilers muligheten til torsdag.

I semifinalen vil Oilers som seriemester i Fjordkraft-ligaen få velge motstander blant de to lavest rangerte lagene. Dersom lagene med 3-0-ledelse går videre vil valget stå mellom Vålerenga og Sparta.

Rob Bordson og Bryce Gervais er begge hjemme i påvente av å bli fedre igjen. Anders Tangen Henriksen er også i Stavanger, mens Iver Wick Karlsen får sjansen i sin første sluttspillkamp. Sander Hurrød ble omskolert til back underveis i sesongen, men er nå tilbake som løper.

Mer fra Dagsavisen