Stavanger Oilers

Nå blir han værende i Stavanger

Nick Dineen har vist seg som en kanonforsterkning for Oilers etter overgangen fra Lillehammer i vinter. Nå har amerikaneren bestemt seg for å bli værende i klubben også i fortsettelsen.

Stavanger — – Han har signert for to nye sesonger hos Oilers, bekrefter Kjetil Garvik som er ansvarlig for kommunikasjon og samfunnsansvar i klubben til RA.

Dineen har vært i Lillehammer en årrekke og har en høy stjerne i Mjøsbyen. Likevel blir han nå en viktig del av byggverket som skal overtas av en ny trener etter denne sesongen.

Enige på hjemmebane

Da RA snakket med ham om muligheten nylig innrømmet han at tankene rundt å flytte familien hit alt levde. Trivselen har vært stor etter at Lillehammer måtte kvitte seg med ham på grunn av økonomien.

– Det er også veldig kjekt å spille sammen med noen litt eldre spillere med mye mesterskapserfaring. Det skal jeg innrømme, sa Dineen.

– Men er det ikke bare å leie ut huset og flytte familien over hit om du trives og Oilers tilbyr en forlengelse?

– Kona og meg har allerede diskutert litt rundt det å flytte om muligheten skulle by seg. Det er ikke en umulighet. Så får vi se. Jeg står uansett uten kontrakt etter sesongen, sa Dineen.

Den beskjeden har nå Oilers reagert på – og forlenget med 33-åringen.

På isen har han også den Omaha-fødte angriperen vært en stor suksess for Oilers. Han står med 14 målpoeng på de 11 første kampene for de regjerende dobbeltmesterne.

Ambisjoner

Resigneringen er den tredje på en uke for Oilers. Til klubbens nettsted sa spilleren følgende om valget på mandag:

– Jeg startet denne høsten min sjette strake sesong i Lillehammer, i tillegg til en enkeltsesong lenger bak i tid. Når ting ble som det ble åpnet det for å prøve noe nytt.

Oilers’ posisjon som stabil toppklubb hadde også betydning.

– Som alle hockeyspillere har jeg ambisjoner om å vinne noe. Oilers er i en posisjon hvor det kjempes om titler hver eneste sesong. Det er det fristende å være med på.

Dineen roser måten alle i og rundt klubben har tatt imot både ham og familien.

– Vi har blitt godt behandlet og inkludert fra første dag og trives godt i Stavanger. Det har selvsagt også sitt å si. Nå blir det to nye sesonger i DNB Arena. Jeg gleder meg.Nyeste fra Dagsavisen.no: