Stavanger Oilers

Vraket: – Naturlig at han ser seg om etter alternativer nå

Paul Bittner har ikke fått det til i Oilers og ble vraket til oppgjøret mot VIF torsdag. Høyst sannsynlig er angriperen ferdig i klubben.

Da lagoppstillingene kom før kampstart manglet Bittners navn til tross for at han er frisk og trente onsdag.

Sportsdirektør Pål Higson, som mandag signaliserte at scoringsproblemene til klubben nok var i ferd med å kreve grep, er nå i ferd med å iverksette dette.

– Han er bare ikke tatt ut i dag. Han er ikke ute av troppen vår, men det er naturlig at han ser seg om etter alternativer nå, skriver Higson i en SMS til RA.

26-åringen, som har en spennende fysikk med sine 193 centimeter, har ikke fått det til å stemme hos Oilers. Til tross for at han spilte for Düsseldorfer i DEL forrige sesong står han med fattige åtte målpoeng på 21 kamper denne sesongen.

Nå er det svært sannsynlig at klubben finner en ny utledning for å produsere de nødvendige poengene. Higson erkjente at de kikker tidligere i uken.

– Vi må vurdere å forsterke laget. Skal noen inn så må det være noen som vi vet kan ta posisjonen de skal og fungere i kollektivet. Det er en totalvurdering vi gjør hele tiden, sa Higson.Nyeste fra Dagsavisen.no: