Stavanger Oilers

Oilers med seier i årets første treningskamp: – Overraskende bra

De regjerende mesterne Oilers åpnet sesongen med å slå Stjernen borte - i en treningskamp med mye futt og utvisninger. Tommy Kristiansen fikk seg årets første tur i dusjen på direkten.

Kampen mot Stjernen ble langt mer severdig enn hva slike kamper har for vane å gjøre. Tenningsnivået var høyt – og spillet til Oilers fungerte overraskende bra.

– Det var uvant til å være treningskamp! Det var full tenning fra begge lag. Stjernen ville spille fysisk og tøft. Da svarte vi, sier Tommy Kristiansen til RA.

Oilers, som skal ut i kamper i CHL om ikke så lenge, kom klart best i gang. Laget ledet 2–0 etter den første perioden og hadde grei kontroll. Så smalt det i den andre perioden.

Etter drøye 28 minutter fikk Tommy Kristiansen – som ikke er direkte ukjent for å havne i trøbbel – sesongens første tur i dusjen etter et basketak.

– Filip Gunnarsson fløy rundt og var på alle våre spillere. Spesielt unggutta. Så krysstaklet han meg i fortennene. Da måtte jeg sette ham på plass, sier Kristiansen til RA.

At det bare ble en halvtime tar han med et smil

– Jeg får spare beina til CHL.

Kristiansen fikk se resten av oppgjøret fra tribunen og likte hva han så. I den siste perioden drepte bortelaget kampen med ytterligere tre scoringer.

– Det var en treningskamp, men en veldig bra en for å være den første for sesongen. Systemet vårt satt direkte og de nye spillerne hadde satt seg bra inn i det. Det var faktisk overraskende bra. Dette ser lovende ut, sier Kristiansen.

Akkurat det passer bra. Det er ikke lenge igjen til mesterligaen starter.

– Vi har det travelt og nå er det viktig å få kamper i beina. I CHL møter vi mye bedre motstand enn i Fjordkraft-ligaen.

---

FAKTA

Ishockey, treningskamp

Stjernen-Oilers 2–6 (0-2, 1-1, 1-3)

Stjernehallen, 440 tilskuere

Mål: 1. periode: 0–1 (7.31) Andre Bjelland Strandborg (Vegard Faret). 0–2 (13.59) Thomas Berg-Paulsen (Tommy Kristiansen).

2. periode: 0–3 (27.53) Dan Kissel (Christoffer Karlsen). 1–3 (38.58) Jonathan Hermansson (Ole Einar Andersen).

3. periode: 2–3 (45.27) Stian Nystuen. 2–4 (48.46) Thomas Berg-Paulsen (Andreas Klavestad). 2–5 (54.41) Bryce Gervais (Dan Kissel og Martin Lefebvre). 2–6 (55.52) Ludvig Hoff (Christoffer Karlsen).

Utvisninger: Stjernen 7x2 min. og 1x5 min. Oilers 9x2 min. og 1x20 min.

Skudd: 28–33

Dommere: Robin Andre Berg og Roy Stian Hansen

---






Mer fra Dagsavisen