Stavanger Oilers

Nok en Oilers-kamp utsatt

Men det er ikke Oilers som har utsatt kampen.

Stavanger — Torsdagens kamp i Fjordkraft-ligaen mellom Stavanger Oilers og Ringerike i DNB Arena er utsatt. Det meldte Oilers på sosiale medier tirsdag.

Kampen er flyttet til 22. februar.

For litt over én uke siden var det 18 smittede i Ringerike Panthers. Derfor har kampene deres den siste tiden blitt flyttet framover i tid. Nå er situasjonen i laget slik at de ikke klarte å stable nok spillere på føttene til å møte Oilers torsdag.

Oilers har også bekreftet at det er smittetilfeller i laget, og etter planen skulle assistenttrener Lubos Pisar ledet laget i torsdagens kamp. På tirsdagens trening var det flere U20-spillere som var med for å fylle opp rekkene. Den treningen ble ledet av Pisar med U20-trener Christer Nylund som assistent.

– Vi må bare forholde oss til det som skjer, sier Oilers’ sportsdirektør Pål Haukali Higson til RA.

Oilers-MS lørdag

Lørdag er dermed neste planlagte kamp for Oilers. Da kommer Manglerud Star til DNB Arena.

Selv om det er smitte i Higsons mannskap er det ikke slik at klubben ønsker å utsette kampen.

– Nei, ikke slik det er nå. Vi satser på å spille, sier han.

Det er ikke bare herrelaget som opplever utsettelser. Kvinnelaget har også tre utsatte kamper denne uken. Til helgen skulle Storhamar gjestet Stavanger, men grunnet koronasmitte er de tre kampene flyttet én uke fram i tid.

– Det lot seg ordne, så de skal spilles i Siddishallen, sier Higson.

Logistikken for nok is har kommet på plass blant annet med avlysningen av Disney On Ice, som etter planen skulle blitt arrangert i DNB Arena 3.–6. februar. Flere ishockeykamper ble derfor flyttet inn dit.

Positive nyheter

På spillerfronten er det likevel noen lysglimt for Oilers.

Tirsdag var Kristian Østby på isen, riktignok i rød trøye som indikerer at han ikke skal takles. Backen fra Sarpsborg har vært ute i lengre tid grunnet en skade i foten, som han nå er på vei tilbake etter å ha operert. I tillegg var lørdagens kamp mot Lillehammer den siste Thomas Berg-Paulsen var nødt å sone etter taklingen mot Manglerud Stars Jesper Öhrvall i romjulen. Det tok dermed over tre uker å få gjennomført utestengelsen på fire kamper som han ble dømt til.


Mer fra Dagsavisen