Stavanger Oilers

Stadig lenger karantene for Oilers-spiller

Thomas Berg-Paulsen skulle egentlig vært kampklar neste uke. Slik blir det ikke.

Stavanger — Da Oilers avsluttet 2021 med seier mot Manglerud Star i DNB Arena fikk Thomas Berg-Paulsen en utestengelse på fire kamper i etterkant for en takling mot Jesper Öhrvall. I utgangspunktet skulle Oilers spilt mot Storhamar, Grüner og Stjernen, før lørdagens kamp mot Vålerenga. Alle kampene, utenom tirsdagens mot Stjernen, ble utsatt grunnet koronasmitte og karantener. Dermed har han kun sonet én av fire kamper.

For Oilers-løperen Berg-Paulsen betyr det enda mer tid på sidelinjen uten å delta på kamper i Fjordkraft-ligaen. Om alt går etter planen vil han først være ferdig med utestengelsen neste lørdag, etter Oilers-Lillehammer. Det forutsetter riktignok at tirsdagens bortekamp mot Grüner og torsdagens hjemmekamp mot Sparta går som planlagt.

– Jeg begynner å bli lei. Jeg skulle blitt ferdig med karantenen denne helgen, men slik er det bare. Det er kjipt når det gang på gang blir utsatt kamper, sier Berg-Paulsen til RA.

Dette var det verst tenkelige tidspunktet for en utestengelse.

—  Thomas Berg-Paulsen

Oilers-spilleren håper det skal gå mer på skinner

Nå håper han at de nye karantenereglene, for koronarelatert karantene, skal bidra til mer stabilitet for kampprogrammet.

– Jeg satser på tre kamper neste uke, som planlagt. Forhåpentligvis vil de nye reglene føre til at vi får fullført sesongen med sluttspill. Vi får satse på at kampen mot Vålerenga er den siste som er utsatt i Fjordkraft-ligaen, sier Berg-Paulsen – og legger til:

– Jeg håper det skal gå mer på skinner framover. Dette var det verst tenkelige tidspunktet for en utestengelse.

Til nå har alle spillerne på laget havnet i karantene dersom én tester positivt. Nå må spillerne teste seg inn med negativ hurtigtest, og unngår dermed karantene.

VIFs sjuende utsettelse

Utsettelsen fra Vålerenga er Oslo-lagets sjuende denne sesongen, og den andre mot Oilers. Ifølge Nitten.no er samtlige tre målvakter på A-laget koronasmittet.

– Vi er innstilte på å snu oss rundt raskt, vi. Og hadde vi hatt én målvakt tilgjengelig kunne vi spilt, men vi må ha keeper, sier VIFs sportssjef Frikk Juell til nettstedet.

I DNB Arena betyr det nok en gang endringer i programmet. I stedet for å dra til Østlandet fredag kveld blir det trening i Stavanger lørdag morgen.

Berg-Paulsen, som denne sesongen har blitt brukt mye som center, må belage seg på nok en tøff treningsuke uten kamp.

– Det er litt kjipt, jeg er jo ekstraløper på trening nå og må skøyte ekstra mye, sier han.

Oilers leder Fjordkraft-ligaen foran serietoer Stjernen.





Mer fra Dagsavisen