Stavanger Oilers

– Det er ikke mye som slår den følelsen

Lørdag kommer Storhamar til DNB Arena. Oilers-keeper Henrik Holm er veldig klar for en ny kamp, etter tapet for Frisk tidligere i uken.

Stavanger — Det bitre tapet for Frisk viste hva Oilers er gode for offensivt. Fem scoringer pleier å holde til hjemmeseier på Tjensvoll. Etter kampen var Holm skuffet over egne prestasjoner, men allerede da gledet han seg til kampen mot Storhamar, knappe to døgn fram i tid.

– Det passer oss fint å få en ny kamp så fort. Det gir en mulighet til å slå tilbake, sier Holm til RA.

Etter tapet for Asker-laget var keeperen klar på at det måtte nullstilles, og tas et internt oppgjør for en best mulig inngang til Storhamar-kampen.

– Vi skal gjøre alt vi kan for å gi publikum noe å juble for, slår han fast.

Elsker rivaloppgjørene

Holm påpeker at det er mye å ta med seg fra kampen mot Frisk, spesielt offensivt, inn mot neste kamp. At kampene mot Storhamar betyr litt ekstra er han åpen om.

– Vi elsker å spille de tette og tøffe kampene mot rivalene våre. Storhamar og Vålerenga er utvilsomt de beste lagene å slå. Man får ikke mer enn to eller tre poeng for seier, men følelsen er ikke den samme om det er et av de lagene. Å slå Storhamar, hjemme i vår egen stue, på en lørdag kveld. Det er ikke mye som slår følelsen man sitter igjen med etter kamp da, slår sisteskansen fast.

Holm kaller kommende duell en toppkamp, selv om lagene ligger som nummer fem og seks på tabellen før kampen. Grunnen er at han ser på begge lagene som topplag, som kommer til å henge med i toppen mot slutten av sesongen.

Bjorkstrand revansjelysten

Trener Todd Bjorkstrand har ikke vært med på like mange oppgjør mellom Oilers og Storhamar som Holm. Likevel er oppfatningen hans i stor grad lik som keeperens. Treneren er også glad for å få muligheten til å slå tilbake så fort som mulig.

– Vi har mye å bygge videre på fra Frisk-kampen. Det passer oss perfekt med en ny kamp allerede om to dager. Da skal vi opp på hesten igjen, sier Bjorkstrand.

Todd Bjørkstrand

Treneren har stor respekt for de gule og blå fra gamle Hedmark, og sier de har et veldig godt lag. Inn mot sesongens andre møte mellom storlagene er han revansjelysten.

– Vi slapp inn sju mål på Hamar sist vi møtte dem. Kampene mot Storhamar pleier å bli tette og tøffe, det tror jeg denne blir også, slår treneren fast.

Det sies at en dårlig generalprøve gir en god premiere. Om det stemmer smeller det skikkelig i Oilers’ storstue når hamarsingene kommer på besøk. Samtidig som Oilers tapte for Frisk, tapte også lørdagens motstander. Nyopprykkede Ringerike forlenget kampen til sudden death, hvor de kriget med seg seieren og ekstrapoenget.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen





Mer fra Dagsavisen