Stavanger Oilers

Kan bli fulle tribuner mot VIF: – Fantastisk

Oilers-kampen mot Vålerenga har kampstart 18.15, to timer og et kvarter etter landet er gjenåpnet.

Stavanger — Alt ligger til rette for at det kan bli fullt på tribunen i DNB Arena når pucken droppes mellom Oilers og Vålerenga lørdag kveld. Dan Kissel var helt i ekstase da RA traff ham i arenaen etter laget var kommet tilbake fra bortekampen mot Stjernen, som Oilers vant 1–2.

– Det er fantastisk for alle i laget, byen og organisasjonen. Nå jobber alle hardt for å få dette til å bli best mulig, sier Kissel til RA.

Han er meget fornøyd med hvilken motstander Oilers har i den første kampen etter gjenåpningen.

– Det kan ikke bli bedre enn å møte Vålerenga, som virkelig er våre rivaler, sier Kissel.

Kristiansen ønsker velkommen til kamp

Publikumsspilleren Tommy Kristiansen kan endelig spille for mer enn halvfull hall. Det ser han fram til.

– For oss blir det helt nydelig. Vi håper folk kaster seg rundt og kommer på kamp lørdag, sier Oilers-spilleren.

Tommy Kristiansen

Oppgjøret det åpnes for er den antatte toppkampen. Landets ishockeyeksperter har før seriestart tippet Oilers og Vålerenga til å være lagene som skal kjempe om seriegullet i Fjordkraft-ligaen. Nå er de riktignok på henholdsvis femte- og sjetteplass, men en toppkamp kan det likevel kalles.

– Vålerenga er gode. Det blir alltid tette kamper mot dem, og de er bedre enn de var i fjor. Så langt har de slitt på tabellen, men har spilt gode kamper. Det blir en god utfordring, sier Kissel – som selv avgjorde torsdagens kamp mot Stjernen.

Han er også tydelig på at den kampen viste noe av nøkkelen til hvordan Oilers skal slå Vålerenga lørdag.

– Det blir litt som mot Stjernen, vi er nødt å vise at vi er et lag med fire rekker. Vi trenger å ha alle med, og konsentrere oss om den defensive delen av spillet. Jobber vi hardt, vinner vi, sier Kissel.

Skadesituasjonen

Steve Whitney, Nicolai Bryhnisveen og Christian Wetteland var ute mot Stjernen. Av dem er Bryhnisveen den som er nærmest å være klar til kamp, etter det RA kjenner til.

Motstanderen passer ham godt, ettersom han er oppvokst i Vålerenga. Han forteller om bedring i formen.

– Jeg har blitt bedre for hver dag. Nå nærmer det seg veldig, men jeg må vente til etter morgentreningen for å finne ut om jeg rekker kampen eller må vente til neste uke, sier Bryhnisveen.