Stavanger Oilers

Endelig fikk Oilers invitere til tilskuerfest

Hadde over 200 tilskuere inne i DNB Arena for første gang siden 7. mars 2020, da over 500 fikk med seg internkampen torsdag kveld.

Stavanger — Torsdag inviterte Oilers til kick-off i DNB Arena. Da kom det over 500 tilskuere for å se internkampen, noe som er rekord etter koronapandemien brøt ut i Norge. Gleden var stor for informasjons- og samfunnskontakt i Oilers, Kjetil Garvik.

– 500 tilskuere er ikke mye i DNB Arena til vanlig, men situasjonen gjør det veldig annerledes. Det føles som flere tusener, sier Garvik entusiastisk til RA.

Kjetil Garvik

Tilskuerne fikk se noen av de nye spillerne i aksjon. Christoffer Karlsen, Steve Whitney, Jarrett Burton, Martin Lefebvre og den hjemkomne sønn, Anders Tangen Henriksen, var med i internkampen. I tillegg fikk flere juniorer sjansen til å vise seg fram.

Nysignerte Joona Partanen (keeper) har ennå ikke ankommet Stavanger, André Bjelland Strandborg er på samling med U20-landslaget og Christian Wetteland er ute med en skade i lysken. Det er også ventet én nysignering til før seriestart.

Garvik kjente det varmet hjertet da han ønsket velkommen tilbake til de frammøtte.

– Folk samlet seg én time før. Vi fikk det med oss inne på kontoret, og det er noe som virkelig gjør noe med oss, sier han.

DNB Arena

Han tror også det viser noe om den kommende sesongen, hvor Oilers for første gang siden 2019 kan kjempe om byttå (kongepokalen).

– Forhåpentligvis er det er glimt av hva som kommer framover, sier Garvik.

Nyeste fra Dagsavisen.no: