Stavanger Oilers

Tommy Kristiansen forbereder seg til ny Oilers-sesong

Fjerner all tvil om hvor han skal spille.

Stavanger — Ishockey-VM er unnagjort og barmarkstreningen er i gang for fullt. Den ferske familiefaren Tommy Kristiansen gjør seg klar for en ny sesong i Oilers.

Nettstedet Nitten.no meldte i begynnelsen av juni at Oilers-profilen vurderte retur til Østlandet. Hva framtiden bringer er det ingen som vet, men for den kommende sesongen er Kristiansen krystallklar på hvor han spiller.

– Jeg følte det ble litt ut av ingenting. Det ble vinklet litt feil, og jeg trives godt i Stavanger, sier Kristiansen til RA – før han fjerner det som finnes av tvil:

– Selvfølgelig skal jeg være i Oilers nå.

Sesongen er den foreløpig siste han er under kontrakt med klubben og etter hvert vil det bli en prat med familien om hva som skjer videre.

– Folk skal ikke få sjokk om jeg skriver to nye år med Oilers, sier han.

Tilskuere i DNB Arena

Før den kommende sesongen kjenner han på økt motivasjon. Det har ikke vært sluttspill de to siste sesongene, grunnet koronapandemien. Oilers-spillerne har følt seg frarøvet muligheten for å vinne byttå, og det skaper ekstra motivasjon for Kristiansen. Det er også en annen faktor som spiller inn for publikumsfavoritten.

– Motivasjonen er høyere enn på veldig lenge. Vi vet folk begynner å bli vaksinerte, og personlig liker jeg å spille foran folk. Det er ekstra motiverende å spille foran fans igjen. De er dypt savnet i DNB Arena, sier han.

Restriksjonene førte til at det maksimum var 200 personer på kampene i Fjordkraft-ligaen 2020/21.

– Hvordan forbereder du deg til ny sesong?

– Jeg trener godt, og har nytt familielivet samtidig. På Østlandet har jeg trent sammen med Sarpsborg-guttene Kristian Østby og Christoffer Karlsen.

Stavanger-sommer for Kristiansen

Også laget synes han ser bra ut. Blant spillerne inn er Kristiansens slektning, Christoffer Karlsen.

– Jeg har ikke sett så mye på det, men har fått med meg at vi har fått inn noen utlendinger. Vi har en god stamme, og kommer til å være helt der oppe. Jeg har all tillit til jobben Pål Haukali Higson gjør, sier Kristiansen.

– Hva skal du gjøre i sommer da?

– Nå besøker vi familie i Elverum en tur. Vi skal tilbake til Stavanger, det er jo hjemme nå. Hun lille kan vi ikke ta med på ferie, så da blir det Stavanger-sommer på oss, sier en fornøyd Tommy Kristiansen.


Mer fra Dagsavisen