Stavanger Oilers

Morley linket til ny klubb

Kan bli lagkamerat med Markus Vikingstad.

Stavanger — David Morley fikk beskjed om at han var ferdig i Oilers før den norske sesongen ble kansellert. Nå kan Fischtown Pinguins bli neste stopp for 31-åringen, ifølge det tyske ishockeynettstedet Eishockey News.

Laget spiller i den tyske byen Bremerhaven og har allerede sikret seg Stavanger-gutten Markus Vikingstad før den kommende sesongen i den tyske toppligaen DEL.

Han var rekkekamerat med Morley i siste del av sesongen for Oilers, nå kan de gjenforenes for Pinguins.

Morley kom til Oilers før 2018-19-sesongen etter to suksessfulle sesonger på Lillehammer. I Oilers har skadeproblemer og pandemien gjort at han maksimum har spilt 31 seriekamper i løpet av en sesong. Totalt ble det 86 seriekamper i løpet av hans tre sesonger i DNB Arena. Poengproduksjonen var sterk, med 109 målpoeng. Grunnet pandemien fikk han kun ett sluttspill for Oilers, det var i 2018-19-sesongen da Oilers røk ut i semifinalen mot Storhamar. Vingen fra Canada bidro med elleve poeng på like mange kamper i det sluttspillet.

– Dette var en beslutning som ble tatt i februar ut ifra slik situasjonen var da. Alt var uvisst. Vi viste ikke om vi skulle spiller mer og hvilke kompensasjonspakker som kom, sa sportsdirektør Pål Haukali Higson til RA da kontrakten med Morley ble avsluttet.

Oilers har foreløpig kun signert den snart norske Dan Kissel av offensive utlendinger. Forrige uke gjorde sportsdirektøren det tydelig til RA at det i alle fall må signeres to centere. Den canadiske backen Martin Lefebvre ble hentet forrige uke etter spill hos danske Aalborg Pirates.

Mer fra Dagsavisen