Stavanger Oilers

Returnerer til Oilers

Anders Tangen Henriksen (26) er klar for Stavanger Oilers etter tre sesonger borte fra klubben.

Stavanger — Torsdag har Stavanger-gutten Anders Tangen Henriksen signert en ettårskontrakt med Oilers. Det får RA bekreftet fra sportsdirektør Pål Haukali Higson.

– Anders har hatt en veldig fin utvikling. Han dro for å ta en større rolle og utvikle det offensive spillet sitt. Det ønsker vi også, han var i en situasjon hvor han ikke fikk den rollen hos oss. Han skal ha for initiativet og utviklingen. Han har spilt på seg den erfaringen nå, og gjort det bra i både Ringerike og Sparta. Det er gledelig å ta han tilbake til oss, sier Higson til RA.

Tangen Henriksen har tidligere vært klar på at premissene må være riktige dersom han skal komme tilbake til Oilers.

– Hvilken rolle er han tiltenkt?

– Det blir opp til hans prestasjoner. Han er klar over at det blir en utfordring å få samme rollen som i Sparta, men det er hans valg. Han har tatt den utfordringen, og det blir opp til han. Nå har vi jo mange høyrevinger, så det blir tøff konkurranse på den siden. En luksus for klubben, og utfordring for spillerne, sier sportsdirektøren.

– Nå er agenten min i dialog med flere klubber. Det blir spennende å se. Det hadde vært kjekt å få en avklaring før sommeren. Det er vel der jeg står nå, sa Tangen Henriksen til RA forrige uke.



Mer fra Dagsavisen