Stavanger Oilers

Dominerte mot sine egne

Oilers-spiller Tommy Kristiansen og det hvite laget var suverene i tirsdagens internkamp i DNB Arena.

Stavanger — Det var kampstemning i DNB Arena for første gang i 2021. Oilers hadde ikke spilt kamp siden 5. januar, og forrige hjemmekamp var mot Narvik i romjulen.

En av dem som hadde gledet seg mest til å konkurrere igjen var Oilers-profilen Tommy Kristiansen, selv om det var en internkamp. Han og det hvite laget, ledet av keepertrener Lubos Pisar, slo Team Juha Kaunismäki 5–0.

– Det blir jo ikke som en vanlig kamp, men det var moro. Det var deilig å kjenne litt på følelsen igjen selv om vi måtte ta det litt rolig i taklingene. Hvitt lag har tapt mye på trening i det siste, så det var godt å slå tilbake i dag. Det skal gnis litt inn da, sier Kristiansen til RA etter 5-0-seieren over det svarte laget.

Åpnet showet

Det andre målet i kampen scoret Kristiansen selv, da kom alene mot målvakt Theo Rooseboom de Vries. Pucken ble satt direkte i mål, og feiringen var i ekte Kristiansen-stil. Han skøytet jublende mot boksen.

De øvrige målene ble scoret av Markus Søberg Ludvig Hoff, Sander Hurrød og Andreas Klavestad.

Da RA tok opp utvisingen Kristiansen fikk like før slutt, hadde han tilsvaret klart.

– Det var filming på Patrick Ulriksen. Han faller lett, som vanlig, sier Kristiansen og smiler lurt.

Trenerdebut

Keepertrener Lubos Pisar fikk prøve seg i hovedtrenerrollen for første gang i internkampen. Han var fornøyd med sin egen debut.

– Jeg har vært assistenttrener tidligere, så jeg var ikke helt ukjent i rollen. Det var gøy. Selvfølgelig er det morsomt å vinne, men det beste var å få følelsen av å spille kamp igjen. Selvfølgelig skulle vi ønske det var et annet lag i Fjordkraft-ligaen som sto på motsatt side av isen, men følelsen av kamp var der, sier Pisar.

Det ble altså målløst for Juha Kaunismäkis lag, og Henrik Holm fortsatte med å holde nullen. Det er nemlig han som har flest kamper som målvakt i Oilers uten å slippe motstanderne til scoring.

Team Juha

Løperrekker: Dan Kissel – Markus Vikingstad – David Morley. Thomas Berg-Paulsen – André Bjelland Strandborg – Magnus Hoff. Christian Wetteland – Connor Klees – Simen Talge.

Backpar: Reece Kelly – Nicolai Bryhnisveen. Chris Rumble – Patrick Ulriksen. Jonas Slettebø Haughom – Ask Trettenes

Keepere: Theo Rooseboom de Vries – Jens Hoekstra.

Team Lubos

Løperrekker: Ludvig Hoff – Brady Brassart – Tommy Kristiansen. Sander Hurrød – Joey Martin – Markus Søberg. Theodor Erevik Solland – William Kuisma – Sander Husebø.

Backpar: Kristian Østby – Andreas Klavestad. Daniel Bøen Rokseth – Jeppe Meyer. Julius Kvandal – Noah Bergesen Aarthun.

Keepere: Henrik Holm – Benjamin Boxill.


Mer fra Dagsavisen