Stavanger Oilers

Tre re-signeringer for Oilers

Torsdag kveld ble tre spillere klar for to nye sesonger i DNB Arena.

Følg RA Sporten på Facebook!

Dan Kissel, Ludvig Hoff og kaptein Dennis Sveum har signert hver sine toårskontrakter med Oilers. Det bekrefter sportsdirektør Pål Haukali Higson til RA torsdag kveld.

– Det er kjekt å ha dem signert. Det har vært en enkel prosess med alle tre, og for oss har det vært viktig å få dem på plass. De er en del av stammen i laget, Higson til RA.

Kissel fortalte selv til RA tidligere i uken at han var nær ny kontrakt med klubben, og at de nesten var i mål. Til høstens seriestart kan han rekke å få det norske passet sitt, og dermed regnes som norsk spiller. På den måten vil det være frigitt en plass på utlendingskvoten. I norsk topphockey er det kun tillatt med seks importspillere. Han har kone fra Stavanger, og har virkelig etablert seg i byen.

– Etter hvert som stammen er på plass kan vi bygge videre rundt den, sier Higson om lagbygget for den kommende sesongen.

LES OGSÅ: Fått svar på Oilers-testene

Ingen Costello-erstatter

Det er også besluttet at Oilers ikke henter en erstatter for Chad Costello, som fikk sesongen avbrutt av en kneskade. Nå er han operert, og kan tidligst trene normalt til sommeren.

RA skrev forrige uke om at Oilers ikke ville hente noen ennå, nå er den avgjørelsen endelig. Overgangsfristen for seniorspillere er mandag 15. februar.

Spesielt år

– Hva skjer videre nå, er det flere re-signeringer rundt hjørnet?

– Det kommer litt etter hvert. Det blir en lang prosess for å komme i mål. I år blir det ikke likt noe annet år, det er mer usikkerhet knyttet til økonomi. Samtidig er det også en usikker vår og sommer vi går i møte, sier sportsdirektøren.

Nyheten ble også sluppet til sesongkortholderne under Oilers' digitale aften.

LES OGSÅ: Se bildene fra Oilers' besøk på forskjellige vann i regionen

Nyeste fra Dagsavisen.no: