Her redder han poeng for Sandnes Ulf

Etter en oppkjøring med kun tap har Sandnes Ulf ikke tapt i de to første serierundene. Mandag sørget en sen scoring fra kaptein Kent Håvard Eriksen for det.

Kampen mot Jerv i Grimstad endte 2-2 på JJ Ugland stadion. Det var nok Sandnes Ulf mest fornøyde med.

I en kamp hvor forsvarsspillet ikke var spesielt godt hos noen av lagene var det hjemmelaget som skapte de største og farligste sjansene.

Ulf var på sin side svært effektive. Laget tok ledelsen på en kontring ved Maxwell Effiom etter 25 minutter.

Så snudde Jerv kampen og det var egentlig ganske så fortjent da Daniel Aase ga hjemmelaget ledelsen på kaldt vis etter 67 minutter.

Sandnes Ulf slo likevel tilbake. Etter 74 minutter utnyttet måltyven Kent Håvard Eriksen en tabbel på en corner og satte inn 2-2 fra kloss hold.

Etter det åpnet  kampen seg med en liten orgie av sjanser og svakt forsvarsspill. Hadde Sandnes Ulf vært heldige kunne de faktisk stukket av med alle poengene.

Uansett må 2-2 mot Jerv borte anses som et solid resultat. Dermed har laget tatt fire poeng på de første to kampene og sørget for en ganske så solid start for Steffen Landro.

Fotball, Obos-ligaen
Jerv – Sandnes Ulf 2-2 (0-1)
Mål: 0-1 Maxwell Effiom (25), 1-1 Pibe (53), 2-1 Daniel Aase (67), 2-2 Kent Håvard Eriksen (74).
200 tilskuere.
Gule kort: Bjørnar Hove, John Olav Norheim, Diego de Jesus Campos Ballestero, Jerv. Kevin Jablinski, Magnus Grødem, Sandnes Ulf.
Dommer: Christian Moen, Løvenstad.
Sandnes Ulf (3–5–2): Pål Vestly Heigre - Kevin Jablinski (Sander Ringberg i 33 min.), Jasmin Bogdanovic (Tord Johnsen Salte  33 min.), Espen Hammer Berger - André Sødlund, Christian Landu Landu, Horenus Tadesse (Johannes Hummelvoll-Nunez i 18 min.), Magnus Grødem, Ári Mohr Jónsson (Christer Reppesgård Hansen i 14 min.) - Maxwell Effiom (Sanel Kapidzic i 33 min.), Kent Håvard Eriksen.