Sport

Her er ukens tippetips

Hver uke gir RA-sporten deg tips til hvordan du kan fylle ut tippekupongene og spille en hundrelapp på oddsen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund er med på å sikre en noe kjedelig, men treffsikker oddskupong. Vi tror ikke Bryne-gutten får noen problemer med å senke Arminia Bielefeld. FC København tar imot Aarhus, og der tror vi herrene fra Parken sikrer tre poeng komfortabelt.

60. Borussia Dortmund-Arminia Bielefeld H 1,18

200. FCK-Aarhus H 1,82

Total odds: 2,14

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Sola-spillerne tidligere

Lørdagskupongen

Den gamle storheten Leeds fortsetter jakten på poeng i retursesongen. Aston Villa er motstander, og vi tror Leeds får med seg poeng fra kampen. I Championship ligger det til rette for noen tøffe oppgjør, og det jevneste blir sannsynligvis Middlesbrough-Cardiff. Der går vi for en helgardering, og satser selvsagt på at Luton slår Sheffield Wednesday. Hva er det med lag fra Sheffield?

###

Søndagskupongen

Chelsea tar imot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United til det som kan bli søndagens jevneste oppgjør. Hele kontinentet er representert på kupongen, blant annet gjennom Villarreal-Atletico Madrid. Der er vi sikre på det spanske hovedstadslaget. Det er mer usikkert om Jens Petter Hauge og hans Milan slår Roma i den italienske storkampen. Vi tror uansett på poeng til nordmannens klubb.

###

LES OGSÅ: Slik skal Bringaker etablere seg

Midtukekupongen

###

LES OGSÅ: Nå har Viking fått svar om de Lanlays skade

Mer fra Dagsavisen