Sport

Her er ukens tippetips

Hver helg gir RA-sportens Espen A. Iversen og Kristoffer Knutsen deg sine tippetips.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Det er allerede duket for en ekte Viking-duell i Tyrkia. Zymer Bytyqis nye klubb, Konyaspor, tar imot Zlatko Tripics Göztepe. Vi tror Bytyqi går seirende ut av duellen med sin tidligere kaptein i Jåttåvågen. Wolverhampton bør ikke ha store problemer med å slå West Bromwich hjemme.

80. Konyaspor - Göztepe H 1,87
1. Wolverhampton - West Bromwich H 1,55
Total odds: 2,8985

LES OGSÅ: Derfor er det vanskelig med en Tripic-signering

Lørdag

Lørdagskupongen denne uken består kun av kamper fra fotballøyen. Vi tror Marcelo Bielsa og Leeds finner en måte å slå Brighton på, men er veldig usikre på hva som skjer på King Power Stadium. Leicester kan ikke spasere seg til poeng mot Southampton. Vi helgarderer den. Swansea reiser på besøk til Barnsley, og vi tror topplaget tar med seg alle tre poengene hjem.

###

LES OGSÅ: Tidligere Viking-spiller ferdig i VIF

Søndag

Det er duket for et av Englands største oppgjør. Liverpool tar imot Manchester United på Anfield. Vi tror Ole Gunnar tar med seg minst ett poeng hjem til Old Trafford. I Italia er det stor differanse mellom lagene i noen oppgjør, mens Inter-Juventus blir en toppkamp det bare er å glede seg til. Vi tør ikke spå utfallet, så der ryker søndagens helgardering.

###

LES OGSÅ: Slik blir veien tilbake for Oilers

Mer fra Dagsavisen