Sport

Her er ukens tippetips

Hver uke gir Espen Astor Iversen og Kristoffer Knutsen deg sine tippetips.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hundrelappen

Det er mange godbiter på oddsprogrammet denne helgen, men vi landet på to engelske kamper. Sunderland tar imot Wigan på hjemmebane. Det gamle topplaget Sunderland trenger poeng for å henge med i kampen om opprykk. Swansea møter Luton, og det blir en alt for tøff oppgave for Luton.

80. Sunderland-Wigan H 1,35
68. Swansea-Luton H 1,62
Total odds: 2,187

LES OGSÅ: Vikingstad strålte i ny rolle

Britisk lørdagskupong

Hele kupongen er kamper fra fotballøyen, og er preget av mange herlige oppgjør i Championship. Cardiff vil opp og fram, men Watford har hatt en solid åpning på sesongen. Ole Gunnar Solskjærs tidligere klubb er helt avhengige av poeng for å henge med i sirkuset på toppen av Championship. Derby har en vond oppgave foran seg, de møter Millwall på bortegress.

###

LES OGSÅ: Dette spiller Viking om i avslutningen

Mørkeblå poeng på søndagskupongen?

Viking drar til Sandefjord, og Bjarne Berntsen har varslet endringer på laget. Kaptein Viljar Vevatne og Jefferson de Souza er tilbake etter koronakarantene. Det kommer godt med når Berntsen skal hvile spillere som har hatt høy belastning den siste tiden. Bodø/Glimt tar imot Stabæk, og det er ingenting som tyder på at de ikke skal fortsette spillet som ga dem seriegull.

###

LES OGSÅ: Berntsen varsler endringer

Midtukekupongen

###

LES OGSÅ: Viking har beklaget til Bjarne Berntsen

Mer fra Dagsavisen