Handball

Herrem skrudde på turboen igjen

Camilla Herrem og Sola gjorde jobben og kjørte over Aker onsdag kveld. Superstjernen bidro sterkt til at tempoet ble for høyt for motstanderen.

Etter to tap på de første fire serierundene kunne ikke Sola gi ved dørene. Etter at Aker smadret Molde nylig var det heller ingen som tok lett på motstanderen.

Allerede til pause sto det 16–10 til Sola og til slutt endte kampen med 31–21 til Sola.

Toppscorer for bortelaget ble Camilla Herrem med sju fulltreffere på åtte forsøk. Etter at alt handlet om å dra ned tempo mot Vipers sist fikk superstjernen sette fart på igjen nå.

– Dette var en kamp som svingte litt opp og ned. En helt grei prestasjon. Vi fikk til mye bra i første omgang og keeper gjorde gode redninger. Etter pause surret vi mer, men vi er fornøyde med to poeng, sa hun til rettighetshaver TV2 etter kampen.

Herrem er glad for at det ikke ble noen undervurdering mot en motstander Sola skal slå klart.

– De knuste Molde så vi viste at vi måtte være på. Før kampen snakket vi bare om å gjøre ting skikkelig bak der. Vi var klar over hva de har å komme med. Dette handlet mest om oss selv, sa Herrem.

Etter at hun måtte være med på å dra ned tempo mot Vipers i forrige runde fikk hun løpt langt mer onsdag.

– Jeg vil heller springe! Det var rolig mot Vipers så det var bare å ta ut alt i dag. Det er kjedelig å spille kant uten å løpe, sa Herrem.

Med seieren er Sola nummer fem på tabellen, men har en kamp mindre spilt enn Molde på 3. plass. Sola har også Larvik foran seg – som de tapte mot.

---

FAKTA

Håndball, Rema 1000-ligaen kvinner

Aker-Sola 21–31 (10–16)

Ullern flerbrukshall

Sola: Ine Skartveit Bergsvik, Johanna Fossum – Malin Holta 2, Martine Wolff 5, Kaja Horst Haugseng, Lene Kristiansen Tveiten 2 (2), Hana Ræstad 2, Maja Magnussen 4, Kristiane Knutsen, Ine Marie Terland 1, Live Rushfeldt Deila 2, Kristina Novak, Martha Barka, Merlinda Quorraj, Hege Holgersen Danielsen 4, Camilla Herrem 7.

---


Nyeste fra Dagsavisen.no: