Handball

Sola-treneren: – Vet Fana blir tøffere

Tirsdag spilles sesongens første hjemmekamp i Åsenhallen for Sola-kvinnene.

Etter 20-34-seier borte mot Follo i serieåpningen skal Sola ta imot Fana til sesongens første hjemmekamp i Åsenhallen.

Med Malin Holta tilbake i Rema 1000-ligaen har trener Steffen Stegavik ekstra strenger å spille på, og ser fram til å komme i gang på hjemmebane.

– Seriestarten så veldig bra ut, men vi vet Fana blir tøffere. Det er et lag vi alltid får tette kamper mot, sier Stegavik til RA.

Fana, Vipers og Tertnes er de lagene som ligger nærmest geografisk, og under Stegaviks ledelse har Sola møtt Fana til flere treningskamper.

– Det er på en måte vennskapslaget vi har fått, sier treneren.

Sola har vært hakket foran de siste sesongene, og dermed er også fallhøyden desto større i møte med bergenslaget. Etter tre strake seriebronser påpeker Stegavik at den er stor uansett hvor det er snakk om.

For Sola-fansen blir det første mulighet til å se Malin Holta tilbake i Åsenhallen. Det ble én scoring for Randaberg-kvinnen i serieåpningen borte mot Follo, og om det kommer mer på hjemmebane vil tiden vise.

Troppen Stegavik har disponibel er den samme som var tilgjengelig mot Follo. Dermed er alle unntatt keeper Rikke Marie «Bobbo» Granlund og Kristina Sirum Novak klare til kamp.

---

SOLAS KAMPER

September

5/9 Sola-Fana

9/9 Larvik-Sola

13/9 Ålgård-Sola (NM)

20/9 Sola-Vipers

27/9 Aker-Sola

---


Nyeste fra Dagsavisen.no: