Viking

Viking i dialog om forsterkninger

Sportssjef Erik Nevland i Viking erkjenner at klubben nå er mer konkrete i forhold til å prøve å forsterke stallen.

De mørkeblå har i lengre tid blitt koblet til flere spillere. Blant annet fra Australia. Klubben har likevel til gode å forsterke noe som helst så langt.

Nå erkjenner sportssjefen at det er ting i gjøre.

– Vi jobber på her. Så får vi se om det blir til nyheter. Vi har fortsatt god tid.

– Har dere konkret bud inne på noen?

– Det er dialog her og der, sier Nevland.

Han ønsker ikke å gå i detaljer, men avslører at det ikke dreier seg om vingen Clayton Taylor (19) som RA skrev om interessen for sist uke.

Ikke hørt noe om Gunnarsson

Mandag begynte det også å svirre rykter om at keeper Patrik Gunnarsson kunne bli aktuell for en dansk klubb.

Det er dialog her og der.

—  Erik Nevland

Med bare få dager igjen før overgangsvinduet stenger for mange større ligaer er det ikke usannsynlig at det kan skje ting på spillere ut også i klubben. Nevland sier følgende og Gunnarsson-ryktene:

– Det er ikke noe der. For meg er det helt ukjent og han har ikke uttrykt noe ønske om å dra overfor oss. Så er det samtidig noen dager igjen før hovedvinduet stenger.

Taus om Brekalo

Når det kommer til David Brekalo sier Nevland at det er lite nytt å føye til. Det skal ikke være mer bevegelse mellom Viking og Orlando City fra MLS.

– Vi får se hva som skjer. Jeg har ikke så mye mer å si om den saken av flere grunner. Frem til en løsning eventuelt er på plass er det ikke så mye å si.

Brekalo selv sang forrige uke kraftig ut i Aftenbladet. Under den nylig avsluttede treningsleiren på Gran Canaria trente han heller ikke noe særlig med ball – til tross for at han medisinsk skal være klarert for det. Viking ga ham etter hvert helt pusterom og sloveneren oppholdt seg stort sett i gymmen den siste uken.

Nevland ønsker ikke å kommentere noe rundt hva de gjør med en spiller som nærmest har satt seg helt på bakbeina.

Stopperen har et sterkt ønske om å komme seg bort fra Viking og mener at klubben nærmest har ført ham bak lyset i denne overgangssagaen.




Mer fra Dagsavisen