Viking

Salvesen har takket nei til Viking

Vikings førstevalg på spissplass har takket nei til en overgang til klubben. Det bekrefter sportssjef Erik Nevland,

Lørdag meldte både AN og Nettavisen at Lars-Jørgen Salvesen hadde bestemt seg. Begge avisenes kilder fortalte at 26-åringen ønsker å bli værende i Bodø for å kjempe om plassen – til tross for at Glimt er i ferd med å hente Kristiansunds Faris Pema.

Sportssjef Erik Nevland i Viking bekreftet lørdag ettermiddag de dårlige nyhetene. De har ikke klart å bli enig med Salvesen om en avtale som frister nok – ei heller om den personlige avtalen.

– Det stemmer at det ikke blir noen overgang for Salvesen. Vi har ikke klart å bli enige med ham og nå går vi videre, sier Nevland til RA.

Satte ultimatum

RA meldte fredag at Viking nå hadde satt et ultimatum. De måtte ha et svar fra spilleren raskt. I alle fall før avreise til klubbens treningsleir i spanske Alicante. Hvis ikke ville de gå videre med andre alternativer. Nå blir det også slik.

– Vi bruker litt tid på å summe oss nå. Så går vi videre med de neste navnene på listen vår, sier Nevland.

– Er du skuffet?

– Selvsagt er vi det. Vi har brukt mye tid på å få til denne overgangen. Men slik er gamet, sier Nevland.

Viking og Glimt var enige med en overgang med en ramme på rundt 8–10 millioner kroner for spissen. Salvesen ville blitt ett av Vikings største spillerkjøp noensinne.

Møtes i Spania

Det går uansett ikke lang tid før Vikings forsvarere får brynt seg på spissen klubben hadde så lyst på. Salvesen og Glimt skal også til Spania på treningsleir neste uke og nå blir det også kamp mot Viking.

De mørkeblå skal kun spille én kamp på denne leiren og motstander var planlagt å være det tyske 2. Bundesliga-laget Heidenheim. Dette oppgjøret skulle etter planen bli spilt fredag 20. januar.

Nå opplyser materialforvalter og lagadministrator Stian Refvik at det i stedet blir kamp mot nettopp Bodø/Glimt torsdag 19. januar.

Denne leiren ses mest på som en ren treningstur og det vil uansett ikke bli lagt veldig mye i kampen. Det skal Viking bruke turene til Algarve i Portugal og Marbella i Spania til i større grad.

– Det blir sikkert mange som spiller en omgang hver i kampen i Alicante, sa trener Morten Jensen til RA forrige uke.

Når det kommer til annen relevant info har nykommer Jost Urbancic valgt seg drakt nummer 23 i Viking. Ut over det er det foreløpig ingen endringer i hvilket draktnummer spillerne skal ha på ryggen.

Viking har så langt kun sikret seg Urbancic av nye spillere.







Mer fra Dagsavisen