Vikingbørsen: De fleste var under pari

Personlige feil, svakt duellspill og et Viking som ikke fikk det til med ball. Det ble 2-1-tap for Sondre Bjørshol og co. mot Aalesund og det bærer børsen preg av.

4

Patrik Gunnarsson

Måtte ikke foreta en eneste redning før pause. Da hadde han det svært rolig. Sjanseløs på det velplasserte 1-1-målet til Rafn. Slapp 2–1 mellom beina. Den var mulig å ta.

3

Sondre Bjørshol

Godt skudd fra 20 meter etter 39 minutter. Friskt med offensivt lenge. Målgivende til Rafn, med en feil stuss, på 1–1. Ble snurret med på kanten på 2–1 – og må ta en god del ansvar på det målet.

5

Viljar Vevatne

Bommet på posisjoneringen etter 36 minutter i en farlig situasjon. God blokk på overtid. Solid kamp defensivt. Ingen store offensive bidrag.

4

Djibril Diop

La fint igjen til Løkberg etter tre minutter. Nydelig langball til Tripic etter 27 minutter. Fikk skuddet blokkert etter 39 minutter i fin posisjon etter en corner. Ble passiv og ryggende på 1–1 – og slapp skuddet fra Rafn forbi seg. Burde prøvd å lede spilleren ut mot en skråere vinkel.

4

Rolf Daniel Vikstøl

Full kontroll på sin back det meste av tiden før pausen. Ikke raskt nok oppi før skuddet på 2–1. Fikk ikke bidratt særlig offensivt.

5

Kristoffer Løkberg

Fikk en god sjanse etter tre minutter, men skuddet ble blokkert. Fikk straffe etter 57 minutter. Det var kanskje litt billig, men løpet var godt. Slapp ballen forbi seg på 2–1. Løp og jobbet mye. Snakket hele tiden. Blant de bedre hos Viking.

3

Markus Solbakken

Nok en kamp hvor han stor sett flyttet ball sidelengs og bakover. Man må snart kreve mer av en mann i denne rollen hos Viking. Dekket rom og var OK defensivt. Måtte ut med skade etter 67 minutter.

4

Yann-Erik de Lanlay

Slet med å prege kampen i en litt uvant rolle som indreløper. Fikk et unødig gult kort etter 54 minutter da han kom for sent inn i en takling. Stor arbeidsinnsats.

3

Niklas Sandberg

Frisk de første minuttene, men falt raskt litt av og inn i anonymiteten. Helt greit å gi Karlsbakk sjansen på hans bekostning etter 59 minutter egentlig.

2

Sander Svendsen

Kom ikke til noen sjanser og var stort sett helt anonym i de 76 minuttene han fikk som midtspiss. Skiftet ut til fordel for Kevin Kabran, men kunne gjerne vært tatt ut tidligere.

6

Zlatko Tripic

Snytt for straffe da han ble dratt ned i feltet tidlig i kampen av Serbecic. Meget godt skudd i lengste etter 27 minutter fra distanse. Fikk Grytebust over på feil fot og iskald på straffemålet etter 58 minutter. Meget godt skudd i lengste etter 64 minutter – som Grytebust så vidt fikk slått bort. Vikings kart beste og involvert i det meste offensivt.

Innbyttere:

4

Daniel Karlsbakk

Inn etter 59 minutter for Sandberg. Handset i feltet, men så aldri ballen og slapp å få straffe mot seg. Akkurat for sen med tåen etter 86 minutter og avslutningen gikk utenfor.

Harald Nilsen Tangen

Inn etter 67 minutter for Solbakken. For kort tid til å få karakter. Fikk ikke markert seg.

Gianni Stensness

Inn til comeback etter 76 minutter for Djibril Diop. For kort tid til å få karakter. Nydelig heading ned til Karlsbakk etter 86 minutter.

Kevin Kabran

Inn etter 76 minutter for Svendsen. For kort tid til å få karakter. Fikk ikke markert seg.

Fredrik Torsteinbø

Inn etter 76 minutter for Løkberg. For kort tid til å få karakter. Fikk ikke bidratt mye.