Viking

Vikingbørsen: Slik får de betalt etter snuoperasjonen

David Brekalo og Herman Haugen får best betalt på børsen etter at Viking klarte å snu 0-2 til 2-2 borte mot Sandefjord.

5

Patrik Gunnarsson

Kunne kanskje fått en hånd på 1–0 etter rni minutter, men så litt dekket ut på Ofkirs skudd. Sjanseløs på 2–0. Fikk det ganske rolig etter en hektisk start.

5

Sondre Bjørshol

Fint innlegg til Nilsen Tangen etter 7 minutter. Godt innlegg til Kabran rett før pause. Måtte inn som stopper igjen da Viking la om til 3-5-2 ved pause. Klarte seg OK.

6

David Brekalo

Ble snurret med på 2-0-scoringen til Sandefjord. Nydelig Zidane-vending og påfølgende pasning etter halvtimen. Heading i tverrligger etter 86 minutter. Fikk en lei jobb med overganger mot da Viking måtte jage, men løste det godt. Vikings beste. God i oppbyggingen av spillet.

5

Viljar Vevatne

God og heldig med en klarering til corner midt i 1. omgang – som like gjerne kunne blitt selvmål. Strålende jobb mot Ofkir etter 84 minutter. Matchvinnende sklitakling – hvor Viking gikk rett opp og scoret etterpå.

3

Shayne Pattynama

Burde scoret på en stor sjanse på en overgang like før pause. Ingen stor omgang og ut til pause da Viking måtte gamble.

4

Fredrik Torsteinbø

Meget ringrusten før pause i sitt comeback fra start, men kom seg stadig mer utover i kampen. Sterkt å holde i 90 minutter.

4

Kristoffer Løkberg

Fikk gult kort for å stanse en overgang før pause. Jobbet og slet, men er ingen ballsentral i samme støpning som Markus Solbakken. Ofret da Viking jaget i andre omgang.

2

Harald Nilsen Tangen

Burde fått mye mer ut av en stor volleymulighet etter sju minutter. Ikke raskt nok oppi Ofkir på 1–0. Godt innlegg til Sandberg etter 13 minutter. Spilte Pattynama fri rett før pause. Ut over det en svak omgang. For mange balltap og ikke like effektiv på små flater som han normalt er. Ute av form.

5

Niklas Sandberg

Stangskudd på volley etter 13 minutter. Der var han uheldig. Ganske så frisk kampen sett under ett. Sandberg ville mye og har også kvaliteter.

3

Mai Traore

Kom ikke til særlig med avslutninger før pause. Burde redusert til 1–2 alene med keeper etter 51 minutter. Fikk et mål annullert for offside ikke så lenge etter pause.

3

Kevin Kabran

Grufull tabbe på 2–0 etter 21 minutter da han serverte målgivende med en unødvendig bakoverpasning. Burde scoret på sin store sjanse like før pause. Enda mer så på den enorme sjanse etter 46 minutter. Fikk endelig hull på byllen fra kloss hold etter 61 minutter. Ut etter 78 minutter.

Innbyttere:

5

Zlatko Tripic

Inn ved pause for Shayne Pattynama. Sto bak skuddet som ga returen Kevin Kabran etter hvert satte 1–2 på. God som innpisker da Viking hentet opp hjemmelaget.

6

Herman Haugen

Inn for Harald Nilsen Tangen ved pause. Strålende innlegg til Kabran på direkten da han kom inn. Herlig med offensivt da han satte inn 2–2 etter 85 minutter. Meget god omgang.

Edvin Austbø

Inn for Kristoffer Løkberg etter 63 minutter. For kort tid til å få karakter. Fikk ikke markert seg skikkelig denne gangen.

Daniel Karlsbakk

Inn for Kabran med 12 minutter igjen. For kort tid til å få karakter. Rakk ikke å markere seg.