Viking

Vikingbørsen: Brekalo best på en strålende dag for Viking

Stjernespilleren David Brekalo var nok en gang lagets beste spiller i en legendarisk kveld for Viking.

8

Patrik Gunarsson

Han gjør en viktig redning i starten av kampen. Islendingen står for en ny kjemperedning i midten av første omgang. Han hadde noen dårlige involveringer med ball i beina som førsteangriper.

9

Viljar Vevatne

Han var sterk i duellspillet som vanlig. Bryter foran, står godt. Fantastisk avslutning som fører til 1-1.

5

Sondre Bjørshol

Vant duell en mot en-situasjon som bakerste mann, det var en viktig involvering. Han slurvet med noen pasninger, spesielt mot egen keeper i andre omgang.

9

David Brekalo

Brekalo var ute av posisjon i en situasjon på begynnelsen av kampen. Han er viktig for Viking. Midtstopperen var farlig på offensive dødballer. Han spilte fint gjennom Tripic i en situasjon i første omgang. Sloveneren vinner alle sine dueller. Han var rolig med med ball da han var ballfører. Han tok med seg ballen og passerte midtbaneleddet til Sparta Praha noen ganger, sterke saker fra den slovenske landslagsspilleren. Beste spilleren til Viking i kampen.

5

Kevin Kabran

Han spilte bort ballen unødvendig i en situasjon på begynnelsen av kampen. Han spilte fint igjen om Tripic på en situasjon i midten av første omgang som fører til en corner. Vingbacken ble med fremover og viste seg nyttig. Kabran klarte ikke å følge sin mann på 1-0-scoringen til Sparta. Nesten assist etter en perfekt slått pasning 45 grader ut i boks.

3

Shayne Pattynama

Han spilte bort ballen i en situasjon tidlig i kampen som førte til en farlig overgangsmulighet for Sparta Praha. Han spiller lagkameratene sine i pressete situasjoner noen ganger fordi han spiller ballen seint. Hadde sjansen til å score, men avsluttet svakt.

6

Markus Solbakken

Solbakken var svært delaktig på 1-1-scoringen til Viking. Han var flink til å lese spillet og bryte ballbanen som var avverget farlige situasjoner i mot for Viking.

5

Samuel Friðjónsson

Han sto for en veldig dårlig slått dødball. Nyttig for laget med lange innkast. Han hadde noen gode offensive involveringer i andreomgang i banespillet.

6

Yann-Erik de Lanlay

Livlig. Er en av spillerne på Viking som har høyest toppnivå. Yanni har en presis innleggsfot. Av og til driblet han litt lenge som førte til ballmist. Han tilbyr noe annerledes enn de andre Viking-spillerne med sin teknikk og ballkontroll.

6

Zlatko Tripic(k)

Han somler med å spille ballen inn i boks i en situasjon i første omgang som fører til at han får press på seg og det ikke blir noen sjanse, situasjonen kunne ført til en stor mulighet for Viking. Han kjemper på og vinner ballen ved flere situasjoner. Han kriger som vanlig. Tripic hadde en tilstedeværelse som var viktig for Viking. Byttes ut etter 80 minutter spilt.

5

Daniel Karlsbakk

Karlsbakk gjør et rart valg i starten av kampen der han skyter fra 35 meter når han hadde med seg Tripic og de Lanlay på kontringen. Spissen er livlig, han går mye på løp og er raskt i bevegelse når Viking vinner ballen. Vinner noen dueller. Byttes ut for Mai Traore.

Innbyttere(hvis spiller over 30 minutter):

7

Mai Traore

Involverte seg med en gang av kampen med en avslutning i nettaket. Han var ivrig og bevegde seg mye. Han klarte å holde på ballen i Vikings fremste ledd. Scoret vinnermålet.

Niklas Sandberg

Han viste seg fram ved noen anledninger. Bra tempo på ham i denne kampen. Spilte ikke lenge nok til å bli vurdert, men var svært avgjørende i vinnermålet til Viking.

Nyeste fra Dagsavisen.no: