Viking

Viking har skiftet motstander i Spania

Et Viking med mye korona i omløp kan vente seg blodslit i ti dager når kursen onsdag settes for Marbella. Og en annen motstander enn først planlagt.

Stavanger — Viking skulle egentlig møtt russiske Rostov, men de har trukket seg. Så ble det avtalt kamp med Viktoria Plzen, men de fikk koronautbrudd og trakk seg også.

– Nå ser det ut for at det blir franske Lille fredag 28 januar, sier materialforvalter Stian Refvik til RA.

Hardkjør

Treneren Bjarte Lunde Aarsheim forteller at laget først og fremst vil vektlegge trening på den første treningsleiren. Spillerne kan vente seg to tøffe økter hver dag. Når de skal møte Plzen blir det med to forskjellige lag i hver omgang.

– Tilfeldig at dere hopper rett på god internasjonal motstand direkte i år?

– Det er litt fordi muligheten til det er der og litt fordi oppkjøringen er kortere enn normalt. Vi skal være i form alt 12. mars. Så får vi også enda bedre motstand i USA. Dette var lette valg. I fjor hindret viruset oss fra å gjøre det på denne måten.

Mange har blitt smittet

Apropos koronavirus – Lunde Aarsheim hadde det selv rett over nyttår. Heldigvis gikk det ganske greit. Nå har også flere av spillerne plukket det opp i juleferien – deriblant Joe Bell. Han kommer rett til Spania.

Også sportssjef Erik Nevland er for tiden smittet og i isolasjon – som så mange med omikron i full vigør.

Trener Lunde Aarsheim forteller at de i oppkjøringen vil finpusse og forsterke enkelte ting fra i fjor.

– Så vil vi hoppe litt mellom fysisk hard trening, det offensive og defensive – som vi gjorde i fjor.










Mer fra Dagsavisen