Viking

Dette er Vikings skadestatus før Molde-kampen

Vikings midtbanekriger Kristoffer Løkberg er usikker mot Molde.

Stavanger — Tre spillere er uansett ute mot Molde, mens Kristoffer Løkberg er usikker etter han fikk en smell i hodet mot Rosenborg. I et tett kampprogram er det viktig å ha spillerne tilgjengelige for Viking-trenerne.

Topplagene står i kø for Viking. Søndag spilte Viking mot Bodø/Glimt i Eliteserien, onsdag ble Rosenborg slått ut av cupen og søndag er Molde motstander på Aker stadion.

– Vi har hatt én runde før med tre på en uke, men det er tøft. Det ser positivt ut på skadefronten. Løkberg fikk seg en smell mot Rosenborg, og er usikker. David Brekalo og Sondre Bjørshol er på vei tilbake. Fredrik Torsteinbø, Kristoffer Forgaard Paulsen og Trym Ur er ute, sier Bjarte Lunde Aarsheim til RA.

Avgjørelsen om Løkberg kan spille mot Molde tas nærmere kampstart. En smell i hodet får konsekvenser, og det er ikke bare som litt vondt i foten. Det må tas forholdsregler.

– Det er veldig strengt, så vi har en protokoll på det som følges av det medisinske apparatet, forklarer Lunde Aarsheim.

Duoen Sondre Bjørshol og David Brekalo har vært med i kamptroppene i det siste.

– Bjørshol er ikke på feltet hver dag. Han spiller fotball annenhver dag. Brekalo har hatt en kjenning, men nå gir det seg. Han må komme seg på feltet hver dag, og ikke få tilbakesteg. Det ser positivt ut for ham. Ingenting som tyder på at det skal være noe der nå, sier treneren.

– Ellers er det restitusjon og hvile for å få folk klare igjen, sier Lunde Aarsheim.

Mer fra Dagsavisen