Sandnes Ulf

Høiland-dobbel da Ulf tapte

Det ble ettmålstap for de lyseblå mot Jerv på Øster Hus Arena selv om Tommy Høiland scoret to for de lyseblå.

Emanuel Grønner sikret tre poeng for Jerv da Sandnes Ulf ble slått 3–2 i 1. divisjon søndag. Jerv har tatt poeng i fem strake kamper.

Jerv tok ledelsen da Grønner scoret etter 16 minutters spill, og Samuel Pedro fikk nettsus og doblet ledelsen fem minutter før hvilen. Tommy Høiland reduserte til 1–2 tre minutter senere, og 33-åringen utlignet i siste minutt av første omgang. Lagene gikk av banen på stillingen 2–2.

Grønner sendte Jerv i ledelsen på nytt da han satte inn 3–2 noen minutter ut i andre omgang. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 2–3.

Sandnes Ulfs Daniel Braut pådro seg gult kort. For Jerv fikk Samuel Pedro og André Richstad gult kort.

Etter søndagens kamp er Sandnes Ulf nummer elleve på tabellen med 13 poeng, mens Jerv er på niendeplass med 15 poeng.

Kampen ble dømt av Mathias Støfringshaug. 1612 tilskuere fulgte oppgjøret på Øster Hus Arena.

Jerv spiller neste kamp mot Raufoss 10. juni, mens Sandnes Ulf møter Hødd dagen etter

---

RESULTATER, OBOS-LIGAEN:

Hødd – Mjøndalen 1-2, KFUM Oslo – Kristiansund 2-0, Ranheim – Moss 2-1, Raufoss – Fredrikstad 1-1, Sandnes Ulf – Jerv 2-3, Skeid – Bryne 2-0, Sogndal – Start 2-1, Åsane – Kongsvinger 1–2.