Sandnes Ulf

Berntsen kritisk etter at Ulf fikk bank

Sandnes Ulf har ikke fått den beste starten på oppkkjøringen. Stortapet mot Viking ble lørdag fulgt opp med 3-0-tap for Bryne.

De lyseblå skulle stramme til bakover fra start, men klarte alt annet enn det. Det sto 2–0 til Bryne tidlig etter mer forsvarsrot.

– Det første kvarteret var rett og slett katastrofe. Vi slipper til Bryne altfor enkelt og får to scoringer imot. I tillegg har vi for mange balltap, sa Bjarne Berntsen til Sandnesposten etter kampen.

Sandnes Ulf, som fredag ansatte Øystein Elvestad som ny daglig leder, har mistet nøkkelspillere som Jostein Ekeland, Sander Ringberg og Torbjørn Heggem til denne sesongen. Eneste etablerte tilvekst er tidligere Viking-spiller Fredrik Torsteinbø.

Laget har fått en ytterligere ung og lokal profil. Mange av spillerne fra det gode juniorlaget er flyttet opp og det betyr høyst sannsynlig at det tar tid før ting får satt seg.

Bjarne Berntsen lar seg uansett ikke stresse.

– Vi skal få et slagkraftig lag. Etter hvert spisser vi også mannskapet, sa Berntsen til Sandnesposten.

Tidligere Viking- og Sandnes Ulf-spiller Christian Landu Landu var god innledningsvis, men måtte ut med skade i oppgjøret som ble spilt på Bryne. Robert Undheim, Eirik Sauenes og Elias Årsvoll scoret målene for Bryne.


Nyeste fra Dagsavisen.no: