Sandnes Ulf

Sandnes Ulf-stopper på prøvespill i utlandet

Spiller for kontrakt i østerriksk klubb.

Torbjørn Lysaker Heggem er på utgående kontrakt med Sandnes Ulf, og er nå på prøvespill i den østerrikske klubben SCR Altach. Det melder Nettavisen.

Midtstopperen fra Trondheim spilte 60 minutter i en treningskamp forrige fredag, og fikk forlenget oppholdet i Østerrike med én uke etter det.

Heggem kom til Sandnes Ulf fra Rosenborg før 2021-sesongen, og har de to siste sesongene vært blant OBOS-ligaens beste forsvarsspillere. RA vet at Sandnes Ulf har ønsket å forlenge trønderens opphold på Øster Hus Arena, men foreløpig ser det ut til at midtstopperen vil teste mulighetene i markedet.

Altach rykket opp til østerriksk Bundesliga i 2014 etter noen sesonger på nivå to, og ligger på 10. plass i tolvlagsligaen til VM-pausen.

Nylig forsvant også Christian Landu-Landu, som var på utgående kontrakt, til Bryne. Dermed går Tasta-gutten inn i den eksklusive klubben med spillere som har vært innom både Viking, Sandnes Ulf og Bryne i løpet av karrieren.

Jostein Ekeland og Sander Ringberg står også uten kontrakter for neste sesong, og ble før sesongavslutningen tilbudt nye avtaler med Sandnes Ulf. De har i likhet med Heggem valgt å vente til etter sesongslutt.

Det siste året har det vært mange fra Eliteserien som har forhørt seg, og vært i konkrete forhandlinger, om Ulf-kaptein Ekeland. HamKam, FK Haugesund og Viking er blant klubbene som har lagt inn bud eller gitt ham tilbud som Bosman-spiller.

Nyeste fra Dagsavisen.no: